Đoković i njegova fondacija pokrenuli prvi besplatni magazin za studente! (FOTO)

Časopis je promovisan u četvrtak u Jugoslovenskom dramskom pozorištu gde je trener Novaka Đokovića, Boris Beker održao predavanje studentima i javnim ličnostima

  • 2

Direktorka Fondacije "Novak Ðoković", supruga našeg tenisera Jelena Đoković, saopštila je da je u razne projekte Fondacije uključeno oko 30.000 dece u Srbiji.

>>>FOTO-UBOD: Viktor ili Ziki, ko je u lepšem društvu došao na Bekerovo predavanje?

>>> Đoković nikad ponosniji na svoj narod i Srbiju! (FOTO)

Ona je naglasila da je posebno ponosna na pokretanje prvog besplatnog časopisa za studente u Srbiji, koji je promovisan u četvrtak uveče na predavanju Borisa Bekerai istakla da je zadovoljstvo što su najbolji studenti Srbije gosti na svečanosti u JDP.

Specijalno predavanje studentima, ali i drugim gostima, održao je legendarni nemački teniser Boris Beker, trenutno, kako je sam rekao, član tima Novaka Ðokovića.

Promocija magazina biće održana i u ponedeljak na FPN-u (fakultetu političkih nauka) gde će jelena Đoković razgovarati sa studentima o njihovim potrebama i interesovanjima.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oz

    26. septembar 2015 | 15:40

    Neka su zivi zdravi i srecni i da njihova fondacija ne bude.kompromitovana kao mnoge do sada zbog malverzacija.Hvala im sto cine.mnogo za Srbe i Srbiju

  • Neapsolventkinja

    25. septembar 2015 | 13:53

    Sjajno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA