Roben i Riberi pesnicama sklopili primirje!

Zvezde Bajerna najavile primirje na meču sa Verderom posle žestoke svađe i tuče, o kojoj je brujala cela Nemačka

  • 0

Zbog mira u kući pred renavš meč polufinala Lige šampiona u Madridu u sredu, prve zvezde Bajerna iz Minhena, Arjen Roben i Frank Riberi, sklopili su primirje! Kamera je uhvatila dvojicu fudbalera kako se pozdravljaju, a zanimljiv je način na koji su to uradili - pesnicama!

Prethodnih dana je cela Nemačka brujala o sukobu Robena i Riberija. Njih dvojica sukobili su se na poluvremenu meča protiv Reala, kada su se potukli u svlačionici posle rasprava o tome ko je trebalo da izvede slobodan udarac. Roben je izvukao deblji kraj i zaradio masnicu ispod oka. U klubu su odlučili da ćute o ovom incidentu kako bi sprečili rušenje atmosfere pred odlučujući meč sa Madriđanima. Riberija su kaznili sa 50.000 evra, i pokušali da spreče dalju eskalaciju sukoba.

Primirje je palo na meču sa Verderom. Riberi je postigao pobedonosni gol u 90. minutu i otišao do klupe, na kojoj je sedeo Roben. Usledio je zanimljiv gest - pomirljivi sudar pesnicama.

- U svakom timu postoje razlike između nekih igrača. Te razlike u Bajernu moraju biti prevaziđene. Mislim da su njih dvojica izgaldili osnose - rekao je trener Bajerna Jup Hejnkes.

Bavarci zbijaju redove pred pakleni duel na stadionu "Santjago Bernabeu", gde brane pobedu od 2:1 iz prvog meča.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA