Igrač CSKA vodio navijanje tokom moskovskog derbija (VIDEO)

Vasilij Berezucki uzeo je megafon i pridružio se Fernandu Kavenagiju, koji je pre nekoliko godina to isto radio na tribini u Argentini

  • 0

Neretko navijači i igrači jednog kluba navijaju zajedno, uglavnom posle pobeda ekipa, ali da jedan od standardnih prvotimaca provede meč na tribini sa najvetrenijim pristalicama i vodi navijanje to se već retko da videti.

Vasilij Berezucki, defanzivac CSKA iz Moskve, veliki derbi sa Dinamom u subotu je proveo na jugu među najvatrenijim pristalicama. Latio se megafona, poveo nekoliko pesama i sigurno ušao u istoriju ruskog fudbala i navijanja.

Ikona kluba iz Moskve, koji gaji velike rivalitete najpre sa Spartakom, a onda i Dinamom u Rusiji, sigurno je podigao svoj rejting među najvatrenijim navijačima ruskog vicešampiona.

Ovo nije prvi ovakav slučaj. Sigurno je najupečatljiva bila scena sa stadiona "Monumental" u Buenos Ajresu pre nekoliko godina, kada je na tribini navijača River Plejta jedan od "vođa" bio Fernando Kavenagi, čuveni napadač velikana iz Argentine.

Suspenziju u tamošnjem prvenstvu iskoristio je da se pokaže i na matičnoj tribini, a kako je sve to izgledalo tada možete pogledati na videu koji smo za vas pronašli.

(Telegraf / S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA