KARADŽIĆ ILI OPOZICIJA? Od ponedeljka kreću izbori u Fudbalskom savezu Srbije!

Počinju pripremne radnje za sprovođenje izbornog postupka u okviru kojih će se formirati odbori za sprovođenje izbora u FSS

  • 3

Glavni zaključak sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije je da izborna procedura na svim nivoima počinje u ponedeljak, 28. septembra.

"Počev od 28. septembra ove godine u svim sredinama koje će biti uključene u izborni postupak u FS Srbije (regionalni savezi, Stručna organizacija fudbalskih trenera, Stručna organizacija fudbalskih sudija, Zajednica klubova fudbalskih klubova Super lige i Udruženje fudbalskih klubova Prve lige Srbije) počeće pripremne radnje za sprovođenje izbornog postupka u okviru kojih će se formirati odbori za sprovođenje izbora", navodi se u saopštenju FSS.

Takođe, najavljena je sednica za drugu polovinu oktobra na kojoj će se usvojiti Odluka o obrazovanju Odbora za sprovođenje izbora u FS Srbije, a u kojem će biti devet članova i koji će imati osnovni zadatak da koordinira sprovođenje izbora na svim nivoima u FSS.

"Regionalni savezi, Stručna organizacija fudbalskih trenera i Stručna organizacija fudbalskih sudija će najkasnije do 15. oktobra dostaviti predloge sastava svojih odbora za sprovođenje izbora, a koje će verifikovati Izvršni odbor na najavljenoj narednoj sednici", ističu iz saveza.

Foto: Panoramio/BokicaK Foto: Panoramio/BokicaK

Sednici Izvršnog odbora prethodila je sednica Odbora za hitna pitanja FS Srbije. Tom prilikom Zoran Petrović je imenovan za predsednika Sudijske komisije FS Srbije, a do isteka mandata ovog saziva Skupštine FS Srbije. Uz to, izvršen je izbor instruktora FS Beograda i na te funkcije su imenovani Velibor Đurić, Dragan Šipka i Milan Kuljić.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    25. septembar 2015 | 19:41

    Ne daj se Tole!

  • Aleksandar El Matador

    25. septembar 2015 | 23:29

    NAPRED TOLE DO KONAČNE POBEDE!!!

  • Pera Detlic

    26. septembar 2015 | 10:36

    Mene samo zanima da li su kalafonci sada vlast ili opozicija.Otkad su prvi izglada da je sve regularno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA