JEVTOVIĆ: Mislio sam da će glavobolje proći, na kraju sam povraćao u svlačionici

Mladi fudbaler crno-belih morao je da prenoći na VMA

  • 4

Fudbaler Partizana Marko Jevtović odmara se od raznih analiza koje je morao da radi na Vojno-medicinskoj akademiji jer mu se tokom meča Partizan - Rad (1:1) slošilo.

U 57. minutu je napustio teren, a u svlačionici je čak i povraćao. Sve ovo je posledica naizgled ne tolio strašnog sudara glavama sa Markom Grujićem još tokom 149. Večitog derbija.

- Posle sudara sa Grujićem u derbiju sa Crvenom zvezdom sam otišao na jednu kliniku jer je postojala sumnja da je naprsla neka kost. Kako snimci nisu ništa pokazali, a ukazano mi je i na mogućnost da se glava u godinama u kojim sam još razvija, nastavio sam normalno da treniram. Deset dana me je bolela glava, bilo je i bolova u vratu. Mislio sam proći će me, nije delovalo ozbiljno - rekao je Jevtović u izjavi za "Novosti".

Stvar nije bila nimalo naivna.

- Kada sam video snimak posle utakmice nisam mogao da verujem da sam bio tako bled. Osećao sam se loše sve vreme dok sam bio na terenu. Kada sam zatražio zamenu nisam više mogao da izdržim, povraćao sam u svlačionici. Prenoćio sam na VMA i tamo su mi rekli da je sve u redu i da se odmorim do ponedeljka. Trebalo bi da stignu rezultati u klub, pa će mi doktor Rosić objasniti kada ću se priključiti treninzima. Važno je da posle ošamućenosti u četvrtak više nemam problema sa glavoboljama - zaključio je Jevtović, kog je posetio i predsednik kluba Zoran Popović, koji je takođe imao doduše manjih zdravstvenih problema.

- Čuo sam da je i njemu bilo loše. Posetio me je i popričali smo malo - rekao je Jevtović.

Pratite Telegraf i na Vajberu

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA