Zvezda u problemu: Pokrenut postupak zbog izmena pravilnika?

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo postupak protiv predsednika kluba

  • 5

Protiv predsednika Crvene zvezde Svetozara Mijailovića pokrenut je predistražni postupak zbog sumnje da je falsifikovao određene članove disciplinskog pravilnika kluba zbog slučaja koji se na sudu vodi protiv bivšeg igrača i kapitena crveno-belih, Nikole Mijailovića.

Jednostavnije rečeno, Zvezda tereti bivšeg kapitena za disciplinski prekršaj po članu koji na dan izvršenja dela glasio drugačije, pa je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo postupak, prenose "Novosti".

- Svako ima pravo da sumnja, verovatno je to prijava Nikole Mijailovića koju ja još nisam video, niti dobio. Ne bi mi palo na pamet da se igram takvim stvarima kao što su Statut i pravilnici Crvene zvezde koji su pritom transparentni i naravno da nisam učinio nikakvo nezakonito delo. Uostalom, naša vrata su otvorena za sve - izjavio je Mijailović.

Nekadašnji kapiten je tužio klub zbog zaostalih dugovanja i neisplaćenih zarada, a u međuvremenu su u Ljutice Bogdana pokrenuli dva disciplinska postupka protiv njega.

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    26. septembar 2015 | 04:31

    Katanac na rupu !

  • nikola

    26. septembar 2015 | 12:22

    nesekirajte se promenice vlada propise po hitnom postupku.ko sme da dira u crveno-belu naciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA