ZVEZDIN MEČ VISOKOG RIZIKA: Pazarci zabranjeni na Marakani, šta Delije spremaju gostima? (VIDEO)

Lider na tabeli Superlige od 18 časova na Marakani dočekuje Novi Pazar u okviru 11. kola Superlige

  • 12

Crvena zvezda od 18 časova igra meč 11. kola protiv Novog Pazara, koji je od strane policije proglašen utakmicom visokog rizika. Iz tog razloga gostujućim navijačima nije dozvoljeno da prisustvuju utakmici i njih neće biti na najvećem srpskom stadionu.

Izabranici Miodraga Božovića napravili su niz od sedam uzastopnih pobeda i sada su u pohodu na osmu. Svestan je Zvezdin trener da neće biti lako njegovoj ekipi protiv Pazaraca, koji su ove sezone već pobedili jednog večitog rivala.

- Još jedan ispit za nas, koji moramo da pobedimo, posebno što igramo na našem terenu. Svesni smo da neće biti lako, Novi Pazar nije poklon, ali nadam se da ćemo nastaviti sa trijumfima - rekao je Miodrag Božović pre meča.

>>> Koga bi Grof i Zvezda trebalo da preteknu da bi postali svetski prvaci?

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Zvezdin trener je takođe najavio i da će njegovu ekipu sa kapitenskom trakom na ruci od starta predvoditi Aleksandar Luković, koji će u startnoj postavi zameniti suspendovanog Vukašina Jovanovića. Zbog crvenog kartona na meču protiv Jagodine u sastavu neće biti ni Slavoljuba Srnića, a umesto njega bi od starta trebalo da zaigra Idan Vered.

>>> Ramadani otkrio šokantan detalj Jovićevog ugovora: Benfika ga želi, a Zvezda će zaraditi samo...

Zbog zabrane policije navijača Novog Pazara neće biti na utakmici, ali nema sumnje da će Delije imati poseban performans i na ovom meču protiv Pazara, za koji tradicionalno pripreme nešto specifično. Ili su to provokativne parole, koreografije u kojima se ističe srpstvo. Ipak, najjači utisak ostavile su gusle i mini koncert koji je na Severu održao Marko Šćepanović, izvodeći pesmu ''Od glave Zete, do grada Spuža''.

>>> PEVAO JE DUNJIĆU NA UVCE: Zvezdin guslar otkriva kako je svirao na privatnim žurkama Delija! (VIDEO)

Nema sumnje da i od 18 časova možemo očekivati nešto novo od strane Delija.

OČEKIVANI SASTAVI:

Crvena zvezda: Kahriman, Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez, Donald, Grujić, Vered, Katai, Plavšić, Vieira

Novi Pazar: Zečević, Stevanović, Vuković, Trtovac, Kostić, Đalović, Pavlović, Vusljanin, Radivojević, Aškovski, Damjanović

Pogledajte i kako je sam klub najavio meč prtotiv Novog Pazara.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Анти Антифа

    26. septembar 2015 | 12:48

    За Нови Пазар играју само Срби

  • Semir

    26. septembar 2015 | 15:12

    Iz Sandžaka sam, navijam za Novi Pazar ali pored tog kluba meni je Zvezda u srcu i mnogo bi voleo kada bi meč između ta dva kluba prošao fer i sportski, bez psovanje ovog ili onog, bez pominjanja nekih "heroja" i tako to. Uživajte u sportu. Selam i pozdrav.

  • Danijel Delije Sever

    26. septembar 2015 | 13:59

    Ma neka dodju sto da ne !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA