Kinezi u četvrtak potpisuju ugovor za izgradnju Zvezdanog grada (VIDEO)

Crvena zvezda i ugledna kineska kompanija NCEC u četvrtak potpisuju predugovor i memorandum o razumevanju. Kinezi investitori, Zvezdi ostaje stadion

  • 1

Memorandum o razumevanju i predugovor o izgradnji novog stadiona između FK Crvena zvezda i ugledne kineske kompanije "NCEC", koja će biti izvođač radova, biće potpisan u četvrtak.

Projekat je predstavljen pre skoro dve godine i delo je portugalskog arhitekte Marija Sua Kaija, a svi su izgledi da će ga Kinezi sprovesti u delo. Oni će biti investitori ili suinvestitori, što znači da Crvena zvezda neće uzimati kredit da bi realizovala ovaj projekat, a zamišljeno je da stadion ostane u vlasništvu Zvezde.

Saradnja "crveno-belih" sa velikim kompanijama iz najmnogoljudnije zemlje sveta ne bi trebalo na ovome da se završi, jer u klubu planiraju da istovremeno sa Memorandumom, potpišu i ugovor sa "Andaz Global Solutions", konsultantskom grupom iz Kine, koja će u narednom periodu otvoriti predstavništvo Crvene zvezde u Pekingu.

Ova crveno-bela kancelarija na Dalekom Istoku trebalo bi da bude otvorena u julu i namera kluba je da na taj način stvara kontakte sa kineskim kompanijama, potencijalnim investitorima, sportskim klubovima i asocijacijama.

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA