Posle meča sa Zvezdom morali hitno na VMA! (VIDEO)

U žaru borbe je nekad nemoguće da igrači u potpunosti budu oprezni prilikom ovih duela, a u poslednje vreme su deblji kraj izvlačili igrači Partizana i Novog Pazara

  • 11

Vazdušni dueli u fudbalu često mogu da rezultiraju bolnim sudarima, koji mogu da izazovu od blagih do ozbiljnih posledica po zdravlje fudbalera.

U žaru borbe je nekad nemoguće da igrači u potpunosti budu oprezni prilikom ovih duela, a u poslednje vreme su deblji kraj izvlačili fudbaler Partizana Marko Jevotović i igrač Novog Pazara Siniša Stevanović.

Obojica su se sudarili sa igračima Crvene zvezde - Jevtović tokom Večitog derbija sa Marko Grujićem, a Stevanović sa Srđanom Plavšićem.

Jevtoviću se tek desetak dana posle derbija slošilo toliko da nije mogao da nastavi meč sa Radom, već je morao da provede noć na VMA na pregledima.

- Posle sudara sa Grujićem u derbiju sa Crvenom zvezdom sam otišao na jednu kliniku jer je postojala sumnja da je naprsla neka kost. Kako snimci nisu ništa pokazali, a ukazano mi je i na mogućnost da se glava u godinama u kojim sam još razvija, nastavio sam normalno da treniram. Deset dana me je bolela glava, bilo je i bolova u vratu. Mislio sam proći će me, nije delovalo ozbiljno - rekao je Jevtović i dodao:

Kada sam video snimak posle utakmice nisam mogao da verujem da sam bio tako bled. Osećao sam se loše sve vreme dok sam bio na terenu. Kada sam zatražio zamenu nisam više mogao da izdržim, povraćao sam u svlačionici. Prenoćio sam na VMA i tamo su mi rekli da je sve u redu i da se odmorim do ponedeljka. Trebalo bi da stignu rezultati u klub, pa će mi doktor Rosić objasniti kada ću se priključiti treninzima. Važno je da posle ošamućenosti u četvrtak više nemam problema sa glavoboljama.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Grujić je poželeo Stevanoviću brz oporavak.

- Pročitao sam da je Jevtović izjavio da ima posledice od sudara u večitom derbiju sa mnom. Žao mi je, sve se dogodilo u žaru borbe. Želim Partizanovom vezisti da se što pre oporavi i vrati na teren - rekao je Grujić za "Žurnal".

Igrač Novog Pazara Siniša Stevanović je u 25. minutu subotnje utakmice u Beogradu, posle sudara sa protivničkim fudbalerom Srđanom Plavšićem, nakratko ostao bez svesti, ali je ostao na terenu.

Prema informacijama iz Novog Pazara, Stevanović je posle subotnjeg meča zadržan na VMA zbog dodatnih pregleda.

- Posle toga znaćemo kada će se Stevanović vratiti u trenažni proces. Dosadašnje analize i skener pokazali su blaži potres mozga, bez frakture i hematoma. Stevanović je, ipak, ostao u Beogradu i pratiće se njegovo stanje. Iako smo tražili da napusti igru, insistirao je da nastavi. Pozlilo mu je po isteku 45. minuta, u tunelu prema svlačionici. Ponovo je ostao bez svesti, pa smo ga sanitetskim vozilom hitno transportovali na VMA - rekao je klupski fizioterapeut, Jasmin Džogović "Radiju sto plus".

Pratite Telegraf i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zv

    29. septembar 2015 | 17:32

    U oba slucaja do sudara je doslo slucajno. Stevanovic je glavom udario u Plavsicevo rame, dok su se Grujic i Jevtovic sudarili glavama Ni u jednom slucaju nije bilo ni namere, ni faula.Zbog ovakvih sudara fudbal je opasan sport.Zelim brz oporavak povredjenim fudbalerima, a vama sto pisete o prljavom timu setite se kako ja Nadj polomio ruku Basti.

  • Ej брe aлo брe

    29. septembar 2015 | 11:18

    Vec drugog igraca salju na VMA, igraci najprljavijeg kluba u Evropi i sire

  • Zuzi

    29. septembar 2015 | 13:59

    Gde cete viljuskom na bager:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA