STIGLA PRVA PROCENA: Tejić sigurno propušta dva velika derbija ABA lige!

Krilni centar sigurno neće biti u sastavu tokom prvih pet kola ABA lige u kojima će Zvezda igrati protiv Budućnosti i Cedevite

  • 0

Crvena zvezda će u odbranu trofeja ABA lige krenuti bez Marka Tejića! Kao što je poznato, mladi krilni centar se povredio na prijateljskom meču sa Fenerbahčeom, a sada je stigla i prva procena odsustva.

Prema rečima trenera Dejana Radonjića, Tejić će sigurno propustiti prvih pet mečeva regionalnog takmičenja.

- Prema prvim procenama, Marko Tejić neće moći da nam pomogne na početku takmičarske sezone, a znate da nas čeka vrlo napornih 11 dana i čak 5 utakmica (Mega Leks, Budućnost VOLI, Zadar, Tajfun i Cedevita) - rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić i dodao:

- Detaljnije procene težine povrede Marka Tejića znaćemo po povratku iz Zadra i nakon dodatnih pregleda u Beogradu. Ono što je sigurno, neću na njega moći da računam na startu sezone.

Na listi povređenih igrača i dalje se nalazi Nemac Maik Cirbes, dok će Zvezda prvi meč odigrati protiv Mege u četvrtak od 21.00 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA