Srpski trener urlao na odbojkašicu: Šta si ti, bre, šta si ti? (VIDEO)

Bugarke su već eliminisane, a ova reakcija je bila baš upečatljiva

  • 3

Ne ide Bugarkama na ovogodišnjem Eurovoleju, pošto su izabranice srpskog trenera Gorana Nešića eliminisane već posle prve faze i tri poraza u društvu Rusije, Hrvatske i Belorusije.

Drugi poraz od 3:2 koji im je nanela selekcija Belorusije posebno je teško palo srpskom treneru, koji je tokom samog meča pokazao ozbiljne znake nezadovoljstva igrama svojih odbojkašica.

Na jednom od tajmauta bukvalno se "istresao" nad igračicom Larom Kitipovom, koja se u jednom trenutku pred kraj prvog seta pauze ponela kao neko koga baš i ne interesuje šta trener ima da kaže.

- Šta si ti, bre? Šta si ti, bre? Popravi ako možeš - pokazao je besno rukom Goran Nešić na teren Kitipovoj i uputio se nervozno ka klupi, ne završivši komplet tajmaut.

Pogledajte prilično neobičnu scenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V eljko

    29. septembar 2015 | 17:15

    Indijanac...

  • planeta majmuna

    29. septembar 2015 | 17:26

    Nevjerojatno, daleko od civilizacije, zamisli da imaš takvog muža. To je zlostavljanje.

  • Glen

    29. septembar 2015 | 17:58

    U pravu je covek on se toliko trudi a neke od igracica prave nenormalne greske.Secam se kada je u tenisu Jankoviceva vodila protiv rumunke Halep 4-2 i trazi konsultaciju sa trenerom umesto da mec rutinski privede kraju.Naravno napravila je nekoliko bezveznih gresaka i na kraju je izgubila.Tako nesto trenera dovodi do nekotrolisanog besa i nervoze.To je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA