Nenad Krstić: Vraćam se...

Nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije trebalo bi da zaigra u toku jesenjeg dela sezone

  • 0

Košarkaš Anadolu Efesa Nenad Krstić rekao je da bi do nove godine trebalo da se vrati na parket i priključi se ekipi Dude Ivkovića. Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije pokidao je ligamente u trećoj finalnoj utakmici plej ofa turskog šampionata protiv Karšijake.

Centar Efesa je za sajt Turske košarkaške federacije izjavio da je na pola puta do potpunog oporavka.

>>> 50 NAJPLAĆENIJIH KOŠARKAŠA U EVROLIGI: Koliko zarađuju Teo, Krstić, Bogdan, Raduljica?

- Osećam se sjajno, imao sam operaciju u Nemačkoj kod dobrog doktora, radio sam naporno kod kuće, imao fiziklanu terapiju i sada sam na pola puta. Očekujem da se oko Nove godine priključim ekipi - izjavio je Krstić.

Printskrin: Youtube/  Sport1Arena Printskrin: Youtube/Sport1Arena

Turski vicešampion pretrpeo je mnoge promene ovog leta. Tim je napustilo čak 5 košarkaša Dontej Drejper, Milko Bjelica, Stefon Lazme, Stratos Perperoglu i Čenk Akjol, dok su u klub iz Istanbula stigli Derik Braun, Džon Dibler, Džjeson Grendžer, Aleks Tajus i Brajant Danston.

- Uzbuđen sam, očekujem dobru sezonu u svim takmičenjima. Idemo postepeno, pokušaćemo da osvojim titulu u prvenstvu i napravimo korak više u Evroligi. Videćemo, dosta je novih igrača, moramo da napravimo dobru atmosferu i hemiju u timu - dodao je Krstić.

Pored Efesa, Krstić je u Evropi igrao i za Partizan, Trijumf i CSKA iz moskve, dok je u NBA nastupao za Nju Džersi, Oklahomu i Boston.

Sa reprezentacijom Srbije ima 2 srebrne medalje, 2009. na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i na Svetskom prvenstvu u Španiji prošle godine nakon kojeg se i oprostio od nacionalnog dresa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA