Bivši kapiten Zvezde potpisao za Igokeu!

Iskusni Radivojević pojačao Igokeu...

  • 1

Vuk Radivojević se vratio u ABA ligu - naredne sezone nosiće dres Igokee iz Aleksandrovca.

Bivši kapiten Crvene zvezde je u prethodnih mesec dana trenirao sa Fenerbahčeom koji je bio u deficitu zbog izostanka velikog broja prvotimaca tokm EP.

- Tokom poslednje četiri godine nikad ovako dobro nisam fizički bio spreman na početku sezone i sa te strane neću imati problema - rekao je Radivojević i dodao:

Bivši kapiten Zvezde pojačao Fenerbahče!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kada su igrači u pitanju, Ćapina odlično poznajem iz mlađih selekcija kada smo igrali zajedno, kao i Dimića iz FMP-a te Komatinu jer je dobro igrao za Igokeu one sezone kada su napravili najveće iznenađenje u ABA ligi. Ostale momke ne poznajem lično, ali sam za mnoge čuo i znam gde su igrali. Raduje me što je ekipa mlada i energična te želi da napreduje.

Radivojević je započeo karijeru u omladinskom pogonu Partizana. Nakon toga je nastupao za prvi tim Sloge od 2002. godine. Kao borbenog i korisnog igrača zapazio ga je tadašnji trener Crvene zvezde Zmago Sagadin i doveo ga 2003. u redove Crvene zvezde.

Godine 2007. seli se u španski klub Fuenlebradu. Vratio se u Crvenu zvezdu za sezonu 2009/10. Narednu sezonu je proveo u FMP-u iz Železnika, pre nego što se 2011. po treći put našao u Crvenoj zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    30. septembar 2015 | 23:50

    Pa pre par dana potpisa za Fener,alll je igracina nema sta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA