Marina Maljković napušta reprezentaciju Srbije i preuzima Francusku?

Da li će Srbija u Rio sa novim selektorom ženske košarkaške reprezentacije?

  • 2

Ako je suditi prema informacijama koje nezvanično ''služe čaršijom'' - Marina Maljković neće više biti selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije.

I ne samo to - preuzeće kormilo reprezentacije Francuske u nedelju, selekcije koju je Srbija pobedila u finalu EP. Mada, i ta informacija je nezvanična.

Kako Sport navodi, Marina bi trebalo tokom vikenda da se sastane sa Draganom Đilasom, predsednikom KSS tokom završne runde pregovora.

U javnosti se pojavila informacija da je odlazak Maljkovićeve povezan sa glasinama da na njeno mesto želi da dođe Milan Dabović, otac Milice i Ane Dabović.

- To su obične izmišljotine. Nekome je u interesu da me zavadi sa Marinom. Te tvrdnje nemaju veze sa istinom - rekao je Milan Dabović za Sport.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej Danilovič

    2. oktobar 2015 | 11:20

    Aurevoire srecan joj put.

  • Dragan

    2. oktobar 2015 | 14:52

    Uticaj oca. Samo tamo gde je lova. Bozidar nikada nije vodio Srbiju ali zato jeste recimo Sloveniju protiv Srbije. To je trener koga je napravila sjajna generacija Jugoplastike sa Radjom i Kukocem ali u toj familiji se izgleda patriotizam prodaje za saku dolara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA