Srbija bez Matića protiv Albanije?

Vezni igrač Čelsija neizvestan za susret sa Albanijom zbog povrede

  • 0

Selektor fudbalera Srbije Radovan Ćurčić izjavio je u Staroj Pazovi da će naša reprezentacija dati svoj maksimum kako bi predstavila svoju zemlju na pravi način u poslednje dve utakmice u kvalifikacionoj grupi.

Nastup fudbalera Čelsija Nemanje Matića još uvek je neizvestan.

>>> KRITIČNIH 45 KILOMETARA: Ovim putem će selekcija Srbije stiću u Elbasan!

>>> Tošić i Sulejmani se vraćaju u tim, Milinković-Savić debituje protiv Albanije?

- Pred nama su dve poslednje utakmice u ovom ciklusu, koje su od velikog značaja, iako nemamo šanse za EP. Gostovanje u Albaniji je najteže, svesni smo važnosti tog meča i siguran sam da će igrači dati sve od sebe i da će biti pravi ambasadori Srbije. Posle toga sledi duel sa Portugalilcima koji su najkvalitetniji u našoj grupi - izjavio je Ćurčić na konferenciji za medije u Kući fudbala.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Povreda Matića je samo još jedan problem u nizu za naš desetkovani sastav za koji neće nastupati povređeni Nastasić, Kostić, Maksimović i Lazar Marković.

- Videćemo sutra kad dođe kako stoje stvari, ali ne mogu ništa da prejudiciram - dodao je Ćurčić i naglasio da je pozivanjem Milinković-Savića i Dmitrovića nastavljen trend uključivanja mladih u A tim.

Za Albaniju kaže da je jako kvalitetna ekipa i da će imati motiv da se pobedom približe direktnom plasmanu na Evropsko prvenstvo.

- Dobro smo ih analizirali, čeka nas zahtevna i teška utakmica. Imaju kvalitetne pojedince, igraju u jakim ligama, ali su pre svega jaki kao kolektiv - zaključio je selektor Srbije.

Utakmica između Albanije i Srbije igra se u cetvrtak u Elbasanu od 20.45 sati.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA