Da li je konačno pronađena idealna igra za pogađanje fudbalskih utakmica?

Da li su ovo najbolji tipovi? Najbolji vid prognoze fudbalskih utakmica?

  • 1

Svet je u stalnoj jurnjavi za novcem, a poslednjih meseci među kladioničarima, naročito onim onlajn zaživela je skroz neobična igra, koja zahteva strpljenje, ali preti da uz disciplinu i pamet poveća broj koji od fudbalsih mečeva mogu i da zarade.

Sajt pametnoklađenje prenosi najnoviji trend među kladiocima koji jure kvote, pazite sad - vrednosti između 1,05 i 1,15.

Igra se zove Izazov meseca.

>>> LAŽNE DOJAVE PREKO FEJSBUKA: Evo kako vam prevaranti uzimaju novac na "nameštenim utakmicama"!

IZ 2-1 I 1-2: Rad i Borac treću godinu zaredom igraju prelaz (VIDEO)

Svedoci smo krajnje iznenađujućih rezulata u poslednje vreme. Favoriti prilično često gube gotovo sigurne utakmice koje su prosto "morali" da reše u svoju korist. Samo juče smo videli kako je Čelsi izblamiran nasred Stamford Bridža, pa zatim nedavno Arsenal od Dinama i još mnogo sličnih utakmica. Šta je karakterisalo te utakmice? Pa, na prvom mestu – veliki broj golova.

Postoje li prave kombinacije utakmica, gde će biti jedna ili više i gde će se gađati golovi? I da te prognoze mnogo češće donose zaradu nego što je odnose…u tome pomaže specijalan sistem i softver koji je zasnovan na neuronskim mrežama.

Sigurno ste bezbroj puta čuli da neko ima neku taktiku u klađenju koja je 100% sigruna i 100% radi. To ne postoji, nikada nije postojalo i verovatno nikada neće ni postojati.

Printskrin: Youtube/Aven Romalen Printskrin: Youtube/Aven Romalen

Ali, ako je taktika generisanje profita uz proračunati rizik koji je umanjen kvalitetnim informacijama i dobrom obradom samog tipa, uvek postoji mogućnost, ma koliko minimalna ona bila, da se nešto desi. Na primer, verovatno nikada niko od nas nije video da neki tim veže niz od 5 utakmica rezulatom 0-0.

Nije nemoguće, ali praktično blizu neverovatnog.

O čemu je ovde reč? Šta je izazov meseca? Nešto vrlo kreativno i ne previše teško.

Početna banka je recimo 50 poena.

Cilj izazova je pogoditi 31 utakmicu u nizu, i to tako da se uvek igra na igru 0.5+ golova, tj. prognoziranje da će na nekoj utakmici sigurno biti postignut barem jedan gol.

S obzirom na to da je za ovu igru kvota uvek oko 1,05 – 1,15 u zavisnosti od ekipa, posle 31 utakmice bi trebalo da se u banci ima tačno 1000 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    5. oktobar 2015 | 08:40

    To je stara taktika oho ho. Ja sam je koristio pre deset godina. Ima boljih taktika. Kucajte ''bez dojave'' na gugl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA