Četvorica fudbalera Vojvodine odstranjena iz prvog tima

Cenu raspada u novosadskom timu platili golman Supić, Katai, Mojsov i Trajković

  • 0

Uparvni odbor sumornog novosadskog fudbalskog superligaša Vojvodine odlučio je da do kraja sezone četiri igrača budu odstranjena iz prvog tima. Cenu očajnim rezultatima u poslednje vremeplatili su golman Nemanja Supić, napadač Aleksandar Katai, koji je zimus pozajmljen od Olimpijakosa i na pripremama bio odličan, i štoperski par Danijel Mojsov i Branislav Trajković, a kap koja je prelila čašu je poraz protiv Spartaka u Subotici sa 5:1.

Zvanični sajt kluba prenosi i izjavu potpredsednika Upravnog odbora Dušana Vlaovića.

– Ne bih da ulazim u pojedinosti zbog kojih su igrači udaljeni iz prvog tima, ali je jasno da su potrošili sve kredite. Svi će trenirati po posebnom programu. Supić odmah može da traži novu sredinu, a Olimpijakos je obavešten o Kataiju. Za Mojsova i Trajkovića prelazni rok ne postoji. Nema te ponude koju će Vojvodina da razmatra – izričit je Vlaović, koji je vodio sednicu u odsustvu predsednika kluba Ratka Butorovića, koji je zbog porodičnih problema u Crnoj Gori.

U preostalih pet kola tim će voditi Zlatomir Zagorčić. Raskinut je ugovor s kondicionim trenerom Zoranom Banićevićem. Razlog – aplaudirao je igraču Spartaka Puškariću kada je postigao treći gol.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA