Navijači Milana besneli na tim, Mihajlović napustio trening centar (FOTO) (VIDEO)

Bivši selektor Srbije istakao da neće dati ostavku i potom otišao da gleda meč mlađih kategorija Milana

  • 4

Gde je stao prošle sezone, Milan je nastavio i u ovoj - poraz za porazom. Siniša Mihajlović nije uspeo da ''preokrene'' igru Rosonera, a najnovije otrežnjenje stiglo je u nedelju veče na San Siru - debakl od Napolija (4:0).

Navijači su besni. Kritikovali su fudbalere koje su sačekali na parkingu i uzvikivali ''Sram vas bilo, prionite na posao.'' Imali su i poruku za Adrijana Galijanija koji je na poluvremenu napustio ložu. Drugi teo je gledao u svlačionici.

Mihina katastrofa: Napoli razbucao Milan na San Siru! (VIDEO)

Jutro posle, Mihajlović je napustio trenig centar i otišao na meč mlađih kategorija Milana i Atalante. Pre toga, odgovorio je na pitanje vezano za budućnost u klubu.

- Klub donosi odluke, ali ja svakako neću podneti ostavku. Ubeđen sam da mogu da pronađem rešenje za probleme. Radio sam to u drugim klubovima, radiću i ovde. Potrebno je vreme, iako je to nešto što ne mogu da tražim - rekao je Mihajlović za klupsku televiziju.

On je dodao da će nazvati predsednika Silvija Berluskonija i objasniti mu šta se desilo. Bivši selektor reprezentacije Srbije poručio je da ekipa mora da nastavi da radi kako bi izašla iz krize.

- Možda nam je potreban Frojd. Otkako sam došao u Milan pokušavam da radim sa igračima na njihovom mentalitetu. Razgovarali smo individualno i grupno, pokušavajući da analiziramo sve. Nije tako jednostavno. Očekivao sam da ćemo ranije rešiti probleme, ali očigledno moramo da nastavimo da radimo - rekao je Mihajlović.

Pogledajte i izjave navijača odmah posle meča Milana i Napolija...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    5. oktobar 2015 | 12:31

    Da ima obraza podneo bi ostavku, ali nema ni obraza ni znanja... Samo da se ne vrati opet da bude selektor Srbije...

  • Kameleon

    5. oktobar 2015 | 13:01

    Kada on bude trener,ja cu biti Supermen...

  • Nešo

    5. oktobar 2015 | 17:12

    Volio sam ga kao igraca,kao trener je 0 ! Nikada mu necu oprostiti Brazil . Eadi se o nadobudnom umišljenom kvazi treneru i to ce ubrzo svi shvatiti , njegova trenerska karijera ce kratko trajati .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA