Obezbeđenje pretuklo navijača tokom meča Želje i Sarajeva zbog mobilnog telefona (VIDEO)

Jedan navijač pokušao je da snimi akciju obezbeđenja i policije, ali to očigledno nije bila dobra ideja

  • 1

Veliki sarajevski derbi između istoimenog kluba i Željezničara prošao je bez većih nereda pristalica oba tima, a u prvom planu je bilo obezbeđenje pored stadiona Grbavica koje je pretuklo jednog navijača.

Kako mediji u BIH prenose, navijač je snimao akciju policije i obezbeđenja koje je zatim upotrebilo prekomernu silu. Tom prilikom stradale su naočare momku koji je snimao.

Željo je pobedio sa 1:o golom u prvom poluvremenu, a zanimljiva scena viđena je i na kraju utakmice kada je trener Plavih posmatrao duel sa krova tunela.

Takođe, kada smo istakli ''bez većih incidenata'' nismo rekli da ih nikako nije bilo. Međutim, ništa novo kada su u pitanju derbi mečevi između ova dva tima.

Vredi pomenuti i to da su u jednom momentu Manijaci i Horde zla odali počast ubijenim navijačima obe navijačke grupe - Mirzi Raščiću i Vedranu Puljiću.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LUDNICA KOVIN!

    5. oktobar 2015 | 14:56

    Hahhhahah pa druze kod nas ove redare maltretiramo svaku utakmicu ako te mrko pogleda dobije samarcinu pa mu nepadne napmet vise ni da te gleda a ovde ih tuku ti debili ja ne verujem..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA