Senzacija na pomolu: Klop ne ide u Liverpul, već omraženi klub navijača Dortmunda!

Hoće li ova koreografija biti spaljena na prvoj sledećoj utakmici Borusije

  • 3

KLOPOTRES, a ne zemljotres!

Informacije oko toga ko će biti novi trener Liverpula posle iznenadne, ali ne toliko neočekivane smene Brendana Rodžersa menjaju se iz minuta u minut.

Međutim, najluđi scenario nije da će Jirgen Klop preuzeti slavni tim sa Enfilda, već da bivši trener Dortmunda pokušava da se dogovori sa nemačkim klubom, možemo slobodno da napišemo omraženim među njegovim "milionerima".

Da, dobro sumnjate, Klop bi u celom haosu mogao da bude novi trener Bajerna.

Kako?

>>> IZ REPUBLIKE SRPSKE TVRDE: Klop je potpisao trogodišnji ugovor sa Liverpulom!

Procurela je informacija koja kaže da bi Pep Gvardiola mogao da ima naslednika u liku i delu Jirgena Klopa, koji navodno poslednjih sati sedi na dve stolice, jer traži finalne uslove sa Enfilda oko preuzimanja "crvenih", ali ga zanimaju i Bavarci sa kojima je godinama vodio ljute bitke, pa ih čak i prozivao povremeno zbog "otimanja" igrača kakvi su Mario Gece i Robert Levandovski.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ali, odlazeći Gvardiola, za koga se spekuliše da gotovo sigurno narednog leta preuzima Mančester Siti otvara mogućnost da Klop bez sumnje bude idealna zamena za naslednika na klupi najtrofejnijeg nemačkog kluba.

PANIKA U BAJERNU

Očigledno je uručivanje otkaza Rodžersu pomerilo planove Bajernu, koji ne može tajno da spremi trenerski transfer decenije, već je morao da uđe u otvoreni rat sa Liverpulom.

Jirgen Klop u ovom trenutku jedini zna odgovor. Hoće li izdati navijače i potpisati za Bajern ili će preuzeti klub koji decenijama ne može da osvoji titulu u Engleskoj i gde se tenzija tokom svake sezone može seći nožem?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MrKaranovich

    5. oktobar 2015 | 15:42

    Jasno je da ce u bajern liverpul je nivo limenog

  • DDF

    5. oktobar 2015 | 15:57

    Bajern"pustio buvu",pregovaraju sa nekom vecom"zverkom",e sad sa kim pokazace vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA