Italijanski novinar poklonio ''prase'' Siniši Mihajloviću (FOTO)

Veliki blam za Srbina na parkingu San Sira...

  • 3

Siniša Mihajlović je dobio neobičan poklon posle meča sa Napolijem - prase, i to zlatno. Odnosno, u pitanju je tapir koji je veoma slična životinja sa prasetom.

U trenutku kada je njegov tim doživeo debakl od Napolitanaca (4:0), izlazeći na paring, Mihajlovića je zaustavio italijanski novinar Valerio Stafeli i poklonio mu statuu koju se dodeljuje nekome ko je osramoćen. Uz njega, zlatni tapir dobio je i prvi čovek Napolija De Laurentis.

Navijači Milana besneli na tim, Mihajlović napustio trening centar (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je svačija greška. Prvo moja, pa svih ostalih. Moramo nastaviti da radimo - kratko je Mihajlović rekao novinaru, uz opasku da ne zna da li će biti smenjen.

U javnosti se pominje da bi Srbina trebalo da naslede Roberto Donadoni ili Lučano Spaleti, a Mihajlovića je isprozivao i njegov fudbaler Kejsuke Honda.

- Nema svrhe kriviti samo igrače. Znam da ču biti kritikovan zbog ovih izjava, ali su one bitne za budućnost kluba - rekao je Japanac.

Da li to znači da Miha nema podršku fudbalera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dane

    6. oktobar 2015 | 20:46

    Nije to prase,vec tapir,zlatni

  • La Arana Negra

    6. oktobar 2015 | 20:26

    Hahah

  • Palidrvce

    6. oktobar 2015 | 22:01

    Hahaha...Mihajlovic je pun sebe, sad da ga neko pita da li bi subotom mogao da vodi Milan a nedeljom Real garantujem da bi rekao da je on taj kapacitet. Veliko pojacanje za Rosonere bi bilo da ga "juče" oteraju jer sa njim sanse nemaju. U svakom poslu je samoubistvo kad nekome das da bude vodja, taj misli da sve zna a ne zna nista. Zao mi samo Milana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA