Iako mu je zabranjeno, vozač drona iz Beograda biće na meču Albanija - Srbija? (VIDEO)

Ismail Morina se pohvalio da je nabavio kartu za meč u četvrtak

  • 13
Velika Albanija, Navijač Albanije sa zastavom,Ismail Morina Printskrin: Youtube / Podignem Nepodignuto

Albanac Ismail Morina najavio je da će doći na meč njegove reprezentacije protiv Srbije, iako su mu zvaničnici te zemlje zabranili ulazak.

Morina je postao heroj nacije zbog toga što je vozio dron koji je u Beogradu prekinuo utakmicu, a obratio se putem videa i pokazao kartu za meč u četvrtak.

Imao je i poruku za premijera Srbije Aleksandra Vučića - mahao je naočarima i izgovarao da "one dolaze iz Potočara u Bosni i da bi voleo da ih vrati Vučiću", aludirajući na napad na premijera Srbije u julu mesecu kada su ga posle komemoracije srebreničkim žrtvama kamenovali i polomili mu naočare.

Podsetimo, ekspedicija Srbije u petak oko 18.00 časova dolazi u Tiranu, odakle će u četvrtak krenuti ka Elbasanu. Premijer Vučić je najavio mogućnost da prisustvuje utakmici, ali nije definitivno potvrdio dolazak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daki Delija

    7. oktobar 2015 | 17:20

    Da li sad shvatate da Grobari i Delije ne treba da se svadjaju medju sobom, to sto u nasem prvenstvu ima mnogo nesuglasica nisu krivi navijaci jedne a ni druge ekipe. Iskreno bih voleo da bar 80% Delija podrzi Partizan u Evropi, jer to je nas klub. Ako mislite da ovaj moj komentar nije za ovu vest varate se, jer smo mi svi zajedno kada je Srbija u pitanju, tako treba biti uvek pa cak i na derbiju, pa neka bolji pobedi. NAPRED SRBIJA!!!

  • Boban

    7. oktobar 2015 | 08:56

    Čovek ličina šipanzu :-)

  • ДУШАН КРАИШНИК БАЊА ЛУКА

    7. oktobar 2015 | 07:21

    Ljudi moji nisam nacionalista al ovi su gadovi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA