Karadžić: Kažnjena deca iz Spartaka, a ne glavni krivci

Ova priča još nije završena jer postoje još neke instance koje će razmatrati slučaj , rekao je predsednik FSS

  • 6

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić nije zadovoljan odlukom Disciplinske komisije FSS da Spartaku oduzme četiri boda zbog rezervnog sastava na utamici protiv OFK Beograda u Superligi jer na taj način nisu kažnjeni pravi krivci.

- Ne mogu da budem zadovoljan ovakvom odlukom jer su kažnjena deca iz Spartaka i praktično im je trasiran put u niži rang.

-Čitao sam pravilnik i tamo piše da je u ovakvim slučajevima odgovornost na rukovodiocima klubova i da su oni krivci - rekao je Karadžić i dodao da smatra kako ta priča još nije završena jer postoji još nekoliko instanci.

Disciplinska komisija FSS juče je jednoglasnom odlukom kaznila klub iz Subotice sa četiri boda, na šta Spartak ima pravo žalbe u propisanom roku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    7. oktobar 2015 | 17:31

    U uredjenim i fudbalskim zemljama za ovako nesto se leti iz lige,samo spartaku dodati o.f.k. i zvezdu!

  • Steva

    7. oktobar 2015 | 19:32

    Sramota,ti je cista hajka na Spartak da se izbaci iz Jelen Super Luge,ovo nigde i nikafa nije bilo.Ako vi imate registrovanih 22-25 igraca koji konkurisu za prvi tim,nerazumem zbig cega tolika tenzija koji tim je istrcao na teren i igrao.Sad ce fudbalski savez izgleda i odredjivati i sa kojim timom ce klubovi smeti i moci da igraju.STRASNO I SRAMNO

  • bagi

    7. oktobar 2015 | 17:27

    Sve si u pravu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA