Đokić podneo ostavku u Metalcu

  • 2

Pobeda i dva poraza, drugi vrlo ubedljiv na svom terenu od Igokee, naterao je Vladimira Đokića da podnese ostavku na mesto trenera Metalca

>>> Igokea protutnjila Valjevom!

On je svoju odluku saopštio odmah posle meča sa Aleksandrovčanima.

- Kao čovek sa nekim svojim dostojanstvom i moralom, podnosim ostavku na mesto šefa stručnog štaba Metalca - počeo je Đokić.

- Gde god sam dosad radio imao sam uspeha i neka ko je sve išlo uzlaznom putanjom stepenicu po stepenicu, da bi vrhunac bio titula prvaka Evrope sa mladom reprezentacijom.

>>> Istorijska pobeda Metalca! Partizan prvi put poražen! (VIDEO)

Đokić je podvukao da je isklučivi krivac za posrtanje Metalca.

- Imao sam ekipu koja je bila šesta u ABA ligi. Igrali smo najlepšu košarku i odjednom sam hteo da promenim neke igrače što je neverovatan kiks od mene. Napravio sam promašaj koji ne može da se oprosti i kodeks ponašanja me navodi na ostavku. Bez obzira na stav uprave, moja moralna obaveza je da ne budem više trener Metalca. Potrebno je promeniti pet, šest igrača ili trenera i mislim da je ovo mnogo jednostavnije. Ne krivim igrače ja sam jedini krivac za sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meks

    7. oktobar 2015 | 22:50

    zao mi je sto nije vise trener metalca ali kapa dole ovom čoveku ... svaka čast na stavu i iskrenosti. nravo ljudino za tebe ne brinem

  • oki

    8. oktobar 2015 | 00:23

    Stize dule

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA