Kad fudbal igra Severna Koreja, tribine sa navijačima izgledaju SPEKTAKULARNO!

Spektakularna koreografija oko 50 hiljada navijača na meču azijskih kvalifikacija

  • 5

Meč azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo između Severne Koreje i Filipina završen je remijem 0:0, ali značajnije za izveštaje od golova i igre dva tima jeste atmosfera na stadionu, u stvari, bolje reći ambijent na stadionu.

Utakmica je igrana u Pjongjangu, ako se pitate čemu ovolika pedantnost, a navijači domaćih su napravili spektakularno preciznu koreografiju na stadionu.

>>> Čitajte sve o navijačima na Telegrafu sportu.

Kao da su vojnici činili svih 50 hiljada navijača. Ili kao da je sam Kim Džong organizovao navijanje.

U stvari, verovatno i jeste organizovao...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    9. oktobar 2015 | 20:49

    ... primecujete li da gotovo da nema policije ni redara... dobro, vecina je na tribinama :-) ali opet... kada cete takvu scenu videti ne samo kod nas, nego i u Luksemburgu, Norveskoj, Danskoj... svi samo pricaju o bezbednosti i nasilju, nabijaju strah - a ovde cisto sumnjam da neko uopste i razmislja o tome, gledaj svoja posla, uzivaj, ne diraj nikog i nece dirati tebe... tamo nema narkomanije, nema prostitucije, nema kriminala... znam, znam po koju cenu, ne mora niko da dodaje komentar... jednostavno to ce sve dobiti kada se demokratizuju i otvore, a izgubice besplatno zdravstvo i skolstvo... naravno da ne bih ziveo u njihovom sistemu, samo pokusavam da onima koji ga pljuju ukazem na nedostatke rezima u kojem zivimo (mislim uopsteno, na rezim koji uslovljava demokratiju i ona njega)

  • .

    9. oktobar 2015 | 12:45

    Logicnooo, ne zaboravite da su osvojili SP

  • Crazy north

    9. oktobar 2015 | 13:18

    Cigani ludaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA