Vučić posetio fudbalere: Vi ste naše zvezde, naši junaci! (FOTO)

Premijer Srbije došao u Staru Pazovu da lično čestita reprezentativcima na pobedi u Albaniji

  • 5

Jedino što je Srbija očekivala bilo je da se borite za njenu zastavu i vi ste to uradili, uspeli ste da ujedinite Srbiju, nikakvu računicu niste imali, nikakvim se nesportskim metodama niste služili i zaista sam zadovoljan i srećan zbog vaše pobede, obratio se premijer Aleksandar Vučić fudbalerima Srbije koji su u četvrtak pobedili reprezentaciju Albanije u Elbasanu rezultatom 2:0.

>>> Albanski fudbaler hoće sukob, Matić mu prilazi! Imao je šta da kaže posle meča o tome (VIDEO)

- Sinoć je cela Srbija bila ujedinjena, svi smo ponosni i radosni zbog vaše pobede, zbog toga koliko ste borbenosti pokazali na terenu. Doneli ste odgromnu radost Srbiji, Republici Srpskoj, posebno Kosovu i Metohiji, svim građanima Srbije, ne samo Srbima, svi su se radovali. Vratili ste veru u sport, nikakvim se nesportskim metodama niste služili i srećan sam zbog toga - rekao je premijer reprezentativcima u Sportskom centru FŠ u Staroj Pazovi.

>>> Da li je moguće da se ložite na pobedu u Albaniji?

Foto: Tanjgu/Oksana Toskić Foto: Tanjgu/Oksana Toskić

Rekao je i da od njih očekuje da u narednim kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji ostvare plasman i da je uveren kako tamo niko neće imati veću podršku od njih.

- Naše firme već su angažovanje na izgradnji i rekonstrukciji stadiona u Rusiji, bilo bi važno da to ne propustimo - poručio je premijer, siguran da će imati veliku podršku naroda i još jednom naglasio: "pokazali ste kako se pobeđuje u najtežim okolnostima, a mi ćemo gledati da vas kopiramo".

>>>LUDNICA NA ULICAMA: Srbi slavili u Švajcarskoj pobedu nad Albanijom! (VIDEO)

On je pozvao građane da dođu na utakmicu s Portugalijom u nedelju i ponovo pruže podršku nacionalnom timu.

- Vi ste velike zvezde i junaci našeg naroda, uživajte u toj pobedi i molim vas da se i svaki drugi put kad igrate za Srbiju borite. Nekada ćete pobediti nekada izgubiti, ali narod samo traži da se borite i dajete sve od sebe - poručio je Vučić.

Foto: Tanjgu/Oksana Toskić Foto: Tanjgu/Oksana Toskić

Premijer je od kapitena Branislava Ivanovića dobio dres na poklon, a od junaka pobede u Elbasanu Adema Ljajića loptu, dok je zamenik kapitena Aleksandar Kolarov poklonio dres ministru sporta Vanji Udovičiću.

OVDE MOŽETE PROČTATI SVE VESTI VEZANE ZA MEČ ALBANIJA-SRBIJA

 

Foto: Tanjgu/Oksana Toskić Foto: Tanjgu/Oksana Toskić
Foto: Tanjgu/Oksana Toskić Foto: Tanjgu/Oksana Toskić
Foto: Tanjgu/Oksana Toskić Foto: Tanjgu/Oksana Toskić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XxX

    9. oktobar 2015 | 15:38

    Morao je rec "zvezda" da upotrebi. Uostalom kakve on veze ima sa reprezentacijom kad stranim delegacijama poklanja dresove njegove crveno-bele mezimice koju finansira parama svih nas?

  • Krofna

    10. oktobar 2015 | 10:00

    Stvarno ne znam cemu tolika euforija, kao da su medalju osvojili toliko se velica ta pobeda ... Ja i dalje stojim do toga da je nasa fudbalska reprezentacija dno dna ,leglo manekena i balerina koji se ne zalazu dovoljno na terenu kad igraju za Srbiju.

  • Ak47

    10. oktobar 2015 | 09:16

    Cumu tolika euforijajedna vredna pobeda posle 90minuta sa krš protivnika strasno kakav stadion nezasluzuju ima gde da igraju prave očajne rezultate napravite ozbiljnu halu za atletičare fudbaleri.su sprdaju.kuca fudbala je dobra investicija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA