KAKAV TRIO U AMBULANTI: Aguero, Benzema i Gece idu na duže bolovanje!

Trio zvezda najgore prošao igrajući za svoje reprezentacije i čeka ih duža pauza

  • 1

Da mogu, neki klubovi bi ukinuli kvalifikacije, baš iz ovog razloga.

U mečevima koje su igrali za svoje repezentacije u četvrtak, povrede su doživeli Serhio Aguero, Karim Benzema i Mario Gece, i svu trojicu čeka duže bolovanje, sudeći prema prvim prognozama. 

Najgore je prošao junak Nemaca sa prethodnog Mundijala, koji je oštetio prepone u duelu sa Ircima zbog čega je zamenjen u 35. minutu. Već sada se zna da ga čeka pauza do nove godine, što je veliki udarac za minhenski Bajern i glavobolja za Pepa Gvardiolu.

Iz Reala grme na selektora Francuza Didijea Dešama, jer je u praktično nevažnoj utakmici protiv Jermena forsirao Benzemu u postavi, što se ispostavila kao sjajna odluka za "trikolore" jer je ovaj bio dvostruki strelac, ali ne i za Madriđane koji su na dređeni period ostali bez napadača, pošto je ovaj zamenjen ubrzo pole drugog gola zbog povrede zadnje lože.

Istu vrstu povrede zaradio je i heroj prethodnog takmičarskog vikenda u Evropi Serhio Aguero, petostruki strelac za Siti protiv Njukasla. Napadač Argentine je iznet sa terena (zadnja loža), a u Sitiju sada grozničavo čekaju rezultate pregleda, međutim jasno je da i omalenog golgetera čekaju minimum dve do tri nedelje mirovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA