Leđa i švajcarska teniserka zaustavile Anu u polufinalu Pekinga

Ovim porazom Srpkinja je najverovatnije izgubila i šansu za završni turnir

  • 8

Ana Ivanović neće igrati finale turnira u Pekingu - švajcarska teniserka Timea Bačinski bila je bolja posle dva sata i 20 minuta igre rezultatom 2:1 (5:7, 6:4, 6:1).

Bio je ovo treći međusobni meč i prva pobeda Bačinski kojom je najverovatnije udaljila Anu sa završnog turnira u Singapuru.

Povela je Ana sa 1:0 u setovima i bila blizu da totalno preokrene drugi, ali se u trećem povredila i to je bilo to. Bol u leđima pravio je velike probleme Srpkinji koja je u jednom momentu morala da zatraži i tajm - aut.

Ana je  vrlo brzo stigla do brejk lopte u prvom setu kada je povela sa 3.1. Ipak, tek novim brejkom u 12. gemu uspela je da se domogne prvog seta. Potpuno drugačija situacija viđena je u drugom setu gde je Bačinski vodila sa 5:1.

Međutim, Ana je stigla do 5:4 i šanse za brejk i poravnanje na 5:5. Nije uspela i otišlo se u treći set gde je bilo samo pitanje kojim rezultatom će Bačinski trijumfovati, a u finalu će se sastati sa boljom iz susreta Špankinje Garbinje Muguruse i Agnješke Radvanjske iz Poljske.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    10. oktobar 2015 | 12:00

    Mozeli jednom u zivotu kad nasi sportisti izgube da nemaju nikakvu povredu pa i ostali igraju i nezalese nikad

  • Mikas

    10. oktobar 2015 | 12:03

    Bar plenis lepotom jos ako uspes zeta nemca da nam pridomis da uzme Srpsko drzavjlanstvo mozd bi nam pomogao da jos nekoga pobedimo pored Albanije i Makedonoje Andore itd.

  • Zoran

    10. oktobar 2015 | 11:49

    Dok se pobedjuje sve je u redu kad se izgubi noga ruka prehlada ledja i tako dalje i to je dosta obicno i jelena i ona u zadnje vreme vrlo brzo ispadaju ako ne u prvoj onda u drugoj rundi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA