LAFERTIJEV ŠOU: Dajte nam Mesija i Nejmara na Evropskom prvenstvu! (VIDEO)

Najbolji strelac Severnih Iraca u kvalifikacijama dao urnebesan intervju

  • 0

Severna Irska je u stanju potpune euforije zbog plasmana fudbalske reprezentacije te zemlje na Evropsko prvenstvo posle 30 godina.

>>> POTPUNO LUDILO: Irci poblesavili od sreće zbog uspeha reprezentacije! (VIDEO)

Najzaslužniji za taj rezultat su, naravno, fudbaleri, koji sada razmišljaju o rivalima u Francuskoj, a ako pitate najboljeg strelca Iraca Kajla Lafertija koga bi voleo za protivnike na završnom turniru, dobićete urnebesan ugovor koji je samo slika i prilika sjajne atmosfere u taboru ove selekcije.

- Mislim da su svi srećni što ćemo biti na Evropskom prvenstvu. Ako budemo izvukli Argentinu, biće to sjajna stvar. Igrali smo protiv Portugala i Ronalda, tako da bi meč protiv Argentine i Mesija bilo nešto neverovatno - rekao je Laferti u mikrofon nacionalne TV stanice.

Njegov smisao za humor je tek tada došao do punog izražaja..

- Ili čak Brazil. Bilo bi dobro da igramo protiv Nejmara. Voleo bih da testiram sebe protiv Nejmara. Nisam siguran koliko je on golova postigao u ovim kvalifikacijama, ali bio bi to sigurno zanimljiv duel.

Onda se najbolji strelac Iraca na kratko uozbiljio.

- U svakom slučaju, koga god da dobijemo, pokušaćemo svakog da pobedimo. Ali, ako mene pitate ja bih najviše voleo Argentinu ili Brazil. Nikad nismo igrali protiv njih i voleo bih da nam se ukaže ta prilika u Francuskoj.

Laferti je najbolje ostavio za kraj. Pogledajte i šta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA