Đoković: Ovo je jedan od mojih najuspešnijih turnira

Nadam se da ć Rafino stopalo biti dobro i da će igrati sledeće nedelje u Šangaju, rekao je Đoković

  • 3

Posle osvajanja šeste titule u Pekingu, najbolji svetski teniser Novak Đoković nije krio oduševljenje! On smatra da je ovo jedan od njegovih najuspešnijih turnira.

>>>KINESKI CAR: Đoković oduvao Nadala za titulu u Pekingu! (VIDEO)

>>>OVO SE ZOVE HOT DOG: Pogledajte najbolji poen Đokovića protiv Nadala! (VIDEO)

- Ovo je definitivno jedan do najuspešnijih turnira u mojoj karijeri. Osvojio sam Australijan open pet puta, a Peking šest puta. Tradicija je počela na Olimpijskim igrama 2008. na ovom terenu.

Navijači su veoma lojalni na ovom turniru i hvala im na tome. Odigrao sam odličan meč i odličan turnir. Nadam se da je Rafino stopalo dobro i da će igrati sledeće nedelje.

-Uvek se radujem mečevima protiv njega, ovo je bio 45. i nadam se da ćemo nastaviti to rivalstvo u budućnosti - rekao je Đoković na ceremoniji.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Rafael Nadal je posle poraza priznao da Novak ima možda i najbolju sezonu u istoriji tenisa.

- Pre svega, čestitam Novaku za danas, ali i za sve što radi. On ima jednu od najboljih sezona u istoriji našeg sporta i čestitam mu na tome.

- Za mene je ovo bila pozivina nedelja. Kraj je sezone i nikome nije lako, ali sam na ovom turniru dobio novu energiju. Hvala svima, tokom cele nedelje su svi bili sjajni - rekao je Nadal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA