MAKABI MOŽE DA REŠI EVROLICENCU: Evo koji klubovi i igrači su izašli Zvezdi u susret!

Klub mora do četvrtka da referiše čelnicima UEFA kako je uspeo da reši skoro milion evra prispelog duga

  • 10

Rezultat rada odlazeće uprave Crvene zvezde umnogome će definisati i problem evrolicence. U Ljutice Bogdana pokušavaju na sve načine da pregovaraju sa bivšim igračima i klubovima, ali isto tako i sa članovima Radne zajednice.

Klub mora do četvrtka da referiše čelnicima UEFA kako je uspeo da reši skoro milion evra prispelog duga. Komisiji evropske kuće fudbala za licenciranje treba dostaviti i dogovore kluba sa potraživačima o dinamici isplate duga.

>>> Spisak igrača kojima Zvezda duguje

Prema pisanju "Sporta", Zvezda se već dogovorila sa klubovima poput Zete, Spartaka Subotice, Jagodine i Rada.

Ostaje da se vidi i kako će pojedini igrači reagovati, a među onima koji će izaći u susret bivšem klubu je i nekadašnji kapiten crveno-belih, Nenad Milijaš.

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Već nekolio put sam izlazio u susret Zvezdi od odlaska prošlog leta i oprostio deo potraživanja. I sada nije sporna moja dobra volja da se dogovorimo u skladu sa mogućnostima - rekao je Milijaš "Sportu".

Između ostalog, sa Makabijem iz Tel Aviva je dogovoreno da se ranije uplati obeštećenje od milion evra za golmana Predraga Rajkovića. Ukoliko ni to ne bude dovoljno, sponzor "Telekom" će najverovatnije uplatiti unapred par rata iz ugovora.

Naredni presek zakazan je za mart 2016. godine, a prispele obaveze će morati da se izmire do 1. juna. Videćemo ko se tada boriti za UEFA licencu...

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jezic

    13. oktobar 2015 | 12:05

    Treba proglasiti bankrot.. samo da bi grobari uzivali.. .a ne znaju da ako bi zvezda proglasila bankrot, za 24 sata i partizan bi to morao da uradi..e sad to bi bilo najbolje resenje.. jer bi se krenulo od nule. .smeniti ceo FSS, na celu sa toletom. .stvoriti poluprofesionalnu ligu...i tako ustedeti novac. .da li smo mi spremni za to, to je pitanje za drzavu....lupajte minuse, ali je ovo jeino resenje.. ...

  • gazprom football

    13. oktobar 2015 | 11:36

    Sledi ponovo dominacija Zvezde narednih godina,kao sto je bilo decenijama!Privatizacija sto pre!

  • ja

    13. oktobar 2015 | 11:25

    za xxx koji bre gospodar? imali ste gospodara zadnjih 20 god koliko hoces(sloba,dacic,tadic,marijanovic,dinkic,ruzic......) sjasi vise sa tim kompleksima i idi radi nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA