Lopta je bila daleko, srušio se u 6. minutu i nije ustao! Detalji smrti na terenu srpskog fudbalera!

Mladi golman iz Osinja preminuo na terunu u Donjoj Dubici kod Odžaka

  • 4

Mladi golman iz derventskog sela Osinje Dejan Majstorović srušio se u šestom minutu utakmice njegovog Borca na gostovanju Bratstvu u odžačkom selu Donja Dubica.

Majstorović se srušio u svom šesnaestercu dok se fudbal igrao na drugoj polovini. Njegova ekipa je vodila sa 1:0.

>>> PREMINUO NA TERENU: Još jedna tragedija u srpskom fudbalu!

Njegovi saigrači su pojurili da mu pomognu, ali je njegov puls već bio oslabljen. U Domu zdravlja u Šamcu mogli su samo da konstatuju vreme smrti, prenosi današnji Sport.

Dejan Majstorović rođen je 1. aprila 1993. godine. Bio je zapošljen u obližnjim Ceranima, ali je ipak stizao na sve treninge kluba. Njega se svi sećaju po dobru.

Njegovi saigrači kažu da je bio veseo i da je voleo šalu. Nikada se nije žalio na zdravlje. Iz njegovog kluba rekli su da je mnogo voleo fudbal i da je na kraju i život dao za njega.

- Voljeni nikad ne umiru, zauvek ćeš ostati u našem srcu. Tvoja braća, FK Borac - stoji na zvaničnoj fejsbuk stranici Borca iz Osinje.

Smrt mladog golmana zatekla je i nadležne u Fubalskom savezu Republike Srpske. Oni će zajedno sa područnim savezom Doboj pružiti svaki vid podrške porodici.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    13. oktobar 2015 | 11:22

    Jadan decko,tako mlad...Saucesce prodici

  • fudbaler

    13. oktobar 2015 | 13:21

    saucesce porodici , al sumnjamo da ce lopovski fudbalski savez dati i cvijece ovom nesrecno momku.Znamo dobro kako pljackaju opstine i klubove ova nazovi fudbalska organizacija,.Jedan od najbolje organizovanih lopovskih udruzenja je bas sportska,Milione marka se krade od naroda za sport..na zalost i ovaj momak je zrtva ove mafije...

  • Komunista

    13. oktobar 2015 | 11:05

    Pusenje, droga i alkohol.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA