Navijači Partizana konačno dobili odgovor koji čekaju od početka sezone!

Uklapa li se ovo u mišljenje navijača

  • 12

Očekivano je Zoran Milinković najavio "tešku borbu", ali i poželeo "korektnu igru" svojih momaka kako bi Partizan konačno u domaćem šampionatu odigrao "krštenu" utakmicu i pobedio slabijeg od sebe.

Ono što je kuriozitet najave meča sa Radnikom u Surdulici jeste skromnija analiza onoga što navijače Partizana najviše zanima ove jeseni.

>>> Milinković: Da ne verujem u pobedu u Surdulici, ne bih trebalo da se bavim trenerskim poslom

Zašto Partizan lakše igra u Evropi, nego u domaćem prvenstvu? Odnosno, zašto crno-beli više nego prethodnih godina imaju problem sa timovima koji se brane?

- Što se načina naše igre tiče i modela igre, on je isti i u Evropi i u domaćem takmičenju - bio je prvi odgovor Zorana Milinkovića.

Kraća dramska pauza, pa nastavak...

- Nije uvek isti izbor igrača, to nas malo remeti ponekad. Dodao bih i da u dosta tih mečeva koje smo kiksnuli stoji činjenica i da smo puno promašivali, imali grešaka u ofanzivnom delu... To je sastavni deo igre.

- Naravno, pokušavamo da nađemo rešenje, da otključamo situacije, da budemo efikasniji, ali u nekoliko utakmica unazad nismo uspeli. Valjda će se to promeniti.

(Telegraf.rs/S.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    13. oktobar 2015 | 12:43

    Od sada sam Grobar. Dugo sam gresio...

  • a ha

    13. oktobar 2015 | 13:06

    Zašto Partizan lakše igra u Evropi, nego u domaćem prvenstvu? Odnosno, zašto crno-beli više nego prethodnih godina imaju problem sa timovima koji se brane? - pitnje Zato što su ove ekipe iz Evrope mnogo loše - odgovor

  • Gedza

    13. oktobar 2015 | 13:29

    Svi NAPOLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA