Rivalima Novaka Đokovića je gem kao set!

Najbolji teniser planete rutinski preskočio prvu prepreku na startu Šangaja

  • 3

Ovo što Novak Đoković igra, već mesecima se ne zove tenis. Dok se ne pronađe naziv za dominaciju na terenima, notiramo da je najbolji teniser planete ubedljivo krenuo ka devetoj tituli u sezoni. Martin Kližan je bio kao sparing partner na terenu i lako je poražen u dva seta na početku Mastersa u Šangaju - 6:2, 6:1.

>>> Đokoviću veći problem sočivo u oku, nego Kližan! (FOTO)

U narednoj rundi Novaka čeka pobednik duela Felisijano Lopez-Dominik Tim i biće to idealna prilika za 70. pobedu od početka godine.

Najbolji slovački teniser je lomio reket, nemoćno menjajući strane na terenu, uspevši da samo osvoji tri gema protiv srpskog tenisera koji je u istom ritmu dominantnosti nastavio seriju iz Pekinga, gde je uz osvajanje 56. titule u karijeri dozvoljavao samo nešto više od tri gema po meču rivalima.

Glupo je i pisati o statističkim detaljima kada vam je jasno kao dan kakva je ovo dominacija na terenu.

Uz Novakovu rutinsku igru, trebalo bi istaći i silne promašaje najboljeg slovačkog tenisera, koji se pošteno blamirao tokom celog susreta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA