Superligaški mesar umalo otkinuo nogu Stevanoviću: Ni žuti karton nije dobio! (VIDEO)

Neverovatno gruba igra Milana Ćuluma na meču Radnika iz Surdulice i Partizana, kada je dva puta neoprezno nasrnuo na Alena Stevanovića

  • 13

Neverovatan propust sudije na meču u Surdulici, kada nije dosudio prekršaj za Partizan posle neopreznog starta Ćuluma nad Alenom Stevanovićem.

>>> (UŽIVO) RADNIK - PARTIZAN 0:2! Grbić melje Radnik, i Božinov stigao do gola! (VIDEO)

Defanzivni vezista Radnika je uklizao strelcu prvog gola za crno-bele sa dve noge na ivici kaznenog prostora. Stevanović je sa bolnom grimasom ostao da leži na zemlji, i morala je da uđe lekarska ekipa kako bi mu ukazala pomoć.

Na svu sreću nije bilo ozbiljnije povrede pa je krilni napadač nastavio igru posle ukazane pomoći. Ćulum se provukao čak i bez žutog kartona, a sudija ne bi pogrešio i da mu je dodelio direktan crveni.

Inače, Ćulum je poznat kao veoma grub igrač, a svojevremeno je teško povredio Miloša Ninkovića dok je nastupao za Radnički iz Niša u duelu protiv Crvene zvezde. Raskrvario ga i napravio mu ogroman ožiljak na čelu, zbog čega je nosio kacigu neko vreme.

Ćulum je i u nastavku meča nastavio sa grubom igrom i još jednom je neoprezno nasrnuo na Alena Stevanovića, i ponovo je prošao bez kartona.

Pogledajte i sami ovaj brutalan start.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA