Verenica Ognjena Amidžića zaštitno lice britanskog olimpijskog tima!

Zanosna lepotica Danijela Dimitrovska nosi "Adidasovu" kolekciju koju je za potrebe domaćina OI kreirala britanska modna ikona Stela Mekarti

  • 0

Srbiju će na Letnjim olimpijskim igrama u Londonu ovog leta lepotom predstavljati i zanosna manekenka Danijela Dimitrovska (25), inače verenica voditelja televizije Pink Ognjena Amidžića. Za razliku od teniserke Ane Ivanović, atletičarke Ivane Španović ili tekvondistkinje Milice Mandić, koje će izaći na borilišta, lepotica iz Požarevca biće zaštitno lice britanskog tima.

Za to treba da zahvali poznatoj britanskoj modnoj kreatorki Steli Mekarti. Dok za američki olimpijski tim dresove dizajnira Ralf Loren, za Italijane Đorđo Armani, a za Srbe "Zekstra", domaćini olimpijskih igara sarađuju sa svojom modnom ikonom, koja je "Adidasovu" liniju skrojila po meri tenisera Endija Mareja, bicikliste Krisa Hoja, košarkaša Drua Saliovena i ostalih uzdanica Ujedinjenog Kraljevstva.

Dimitrovska je ljubimica Stele Mekarti i često se pojavljuje na njenim revijama.

- Čast mi je što sam deo jednog od najvećih sportskih događaja. Uvek se obradujem saradnji sa Stelom, koja je veliki profesionalac. London je logičan sled posle nekoliko kampanja koje smo zajedno radile za "Adidas" - rekla je Dimitrovska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA