Kari pogodio trojku iz tunela, njegovom saigraču slomili nos (VIDEO)

Tokom noći odigrana su samo dva meča u predsezoni NBA Lige

  • 0

Šampion NBA lige je u predsezoni bez većih problema savladao Hjuston kod kuće (123:101), a meč je svakako obeležio najbolji košarkaš Golden Stejta Stefon Kari.

Na terenu je proveo skoro 17 minuta i ubacio je 19 poena, uz šest asistencija. Čak 14 je ubacio u drugoj četvrtini koju ju Ratnici dobili sa 20 razlike. Van terena, još jednom je pokazao da je neverovatan šuter - ubacio je trojku iz tunela na zagrevanju.

NBA zvezda uhvaćena u grupnjaku: Jedna od najjačih riba sveta ga je odmah ostavila (FOTO)

Pratio ga je Klej Tompson sa 16 poena i tako na pravi način pokazao da ga preterano ne dotiče to što je dobio ''korpu'' od devojke zbog neverstva. Iako je pobeda bila ubedljiva, Endrju Bogut će želeti što pre da zaboravi ovaj susret sa Hjustonom pošto mu je, na kraju prvog poluvremena, slomljen nos.

Bogut je bio u duelu sa K.J. MekDanijelsom koji je pokušao da zakuca, a upravo je pomenuti košarkaš sa 20 poena bio najefikasniji na meču. Vredi pomenuti da za Hjuston nisu igrali Harden i Hauard.

U drugom meču Indijana je razbila Klivlend rezultatom 107:85. Pol Džordž je ubacio 17, poena, Mahinmi imao poen manje i sedam skokova, dok je Mozgov bio najefikasniji u redovima Kavsa sa 16 poena. Lebron, Irving i Lav nisu igrali.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA