TERZIĆ: Kada mogu Dinamo i BATE, može i Crvena zvezda...

Generalni direktor u ostavci govorio o dobijanju licence, ali i budućnosti u klubu

  • 17

Crvena zvezda je odradila veliki posao time što je rešila probleme pred prvi od tri monitoringa UEFA za dobijanje evropske licence.

Najviše zahvaljujući dogovorima sa timovima kojima se duguje, kao i igračima, a važnu ulogu u svemu tome odigrao je generalni direktor crveno-belih u ostavci - Zvezdan Terzić.

Zvezdin volej u 90. minutu! UEFA licenca je sve bliže

- Mi smo u predviđenom roku, poslali UEFA svu potrebnu dokumentaciju i očekujemo da uspešno prođemo ovaj monitoring. Ukupan dug iznosi 3.800.000 evra, što podrazumeva da ste u obavezi ili da platite i izmirite, ili da sklopite sporazume o reprogramu tog duga. Potpisali smo veliki broj sporazuma, ali smo jedan iznos finansijskih sredstava pozajmili, kako bi namirili igrače koji nisu pristali na reprogram - rekoa je Terzić za RTS i dodao:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kontinuirano učešće u Ligi šampiona je jedini spas za, dugoročno, finansijsku konsolidaciju Crvene zvezde. Mislim da smo na dobrom putu. Ako može zagrebački Dinamo, BATE Borisov ili Ludogorec, ne vidim zašto ne bi mogla Crvena zvezda, koja je veći klub po svim aspektima.

Na jedno pitanje nije mogao da odgovori - Da li će ostati u Zvezdi?

- Odgovor ne znam ni ja. Bio sam ubeđen da odlazim iz kluba 5. oktobra, ali kako se niko nije kandidovao za predsednika kluba ostao sam, i biću tu da radim u interesu Crvene zvezde dok se ne pojavi novo rukovodstvo - jasan je bio Terzić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.Dj

    16. oktobar 2015 | 08:54

    On izgleda ne zna da Dinamo i Bate nemaju dugove od 50 milki..

  • delije skopje

    16. oktobar 2015 | 15:53

    i ja ga ne volim, ali dajte coveku mesto i vreme, za sad sve sto je uradio je top, i u izboru pojacanje nije pogresio, sve sto je doveo se pokazalo vrhunsko!! samo ga grobari mrze zasto znaju da im nema spasa!! zvezda je zivot ....

  • Комуниста

    16. oktobar 2015 | 10:26

    Какав лицимер. У Белорусији не постоји рекет, утеривање дугова , криминал српских размера. Изгледа немогуће , али истинито. У Белорусији живе од рада док у Србији се,живи од криминала. Зато наши клубови не могу у Европу.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA