Procureo video Odomove tragedije, u celu priču uključena i transseksualka (VIDEO)

Novi detalji tragedije nekadašnjeg NBA asa otkrivaju šta se dešavalo u bordelu u Las Vegasu

  • 0

Klupko tragedije Lamara Odoma se polako odmotava nakon što je u javnosti procureo snimak sa sigurnosnih kamera i izjava američke transseksualke Medison Montag.

Snimak prikazuje Lamara kako sedi, dok mu devojka u bikiniju donosi piće samo tri dana pre nego što je pronađen bez svesti u poznatom bordelu u Nevadi.

ČETIRI DANA JE BIO SA NJIMA: Nije ni čudo što je Lamar Odom popio 10 vijagri (FOTO 18 +)

S obzirom da je snimak prilično mutan, ne vidi se jasno momenat u kom bivši NBA košarkaš uzima tablete koje su mu ''došle glave.''

Kao što je poznato, Odom je četiri dana boravio u Ljubavnom bordelu gde je krenuo kako bi usput upoznao i transseksualku Medison Montag. Njih dvoje su se upoznali na Istagramu, a Lamar je obećao da će doći u Las Vegas.

- Lamar je zvao u subotu i rekao da će navratiti na par dana. Usput je pričao o Medison koju je želeo da upozna - rekao je Denis Hof, vlasnik bordela, i dodao:

Foto: Twitter Foto: Twitter

- Umesto nje, izabrao je druge dve devojke. One koje su ga našle. Dao mi je 75.000 dolara i tražio da bude s njima 24 sata četiri, pet dana koliko je mislio da ostane.

Sa Medison se nije upoznao, a mnogi pominju da je razlog tome što ova prostitutka ima muške polne organe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA