Ramadani: Mihajlović je bio najbolji selektor Srbije, ali nisam mu ja sastavljao reprezentaciju!

Što je Miha sastavio reprezentaciju od mahom mojih igrača, ne znam. Ja nisam za to kriv, jer da je tako i sada bi u MIlanu imao moje igrače, a nema ih.

  • 8

Najpoznatiji fudbalski agent, ili kako se to popularno kod nas zove menadžer, na našim prostorima, Fali Ramadani, pričao je za "Sportu" o svom odnosu sa srpskim fudbalerim, kao i bivšim selektorom Sinišom Mihajlovićem.

>>> Ramadani: Pomogao sam reprezentaciji da ode u Francusku, posle meča sa Srbima (FOTO)

>>> Hrvat pali vatru: Boban šokirao izjavom o Albaniji i Srbiji!

Zanimljivo je bilo i pitanje za koga je navijao u utakmicama Srbije i Albanije  s obzirom na to da je Albanac po nacionalnosti.

- Albanac sam, logično je da mi je drago što se moja zemlja plasirala na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Sa druge strane, žao mi je što to nije i Srbiji pošlo za rukom. Navijao sam za obe reprezentacije.

- Imam mnogo prijatelja u Srbiji. Vezan sam za tu zemlju, odnosno za bivšu Jugu. Sve te države vidim kao svoje, ne pravim razliku.

- Predrasuda nemam. Sa 20 godina sam otišao u Nemačku kao Jugosloven. Znači u glavi i dalje imam samo Jugoslaviju - otkrio je Ramadani za Sport.

On je rekao da se incident sa dronom nije smeo desiti i da mu je drago što je utakmica u Elbasanu protekla bez incidenata.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Takođe je demantovao spekulacije da je Mihajloviću sastavljao reprezentaciju uz obrazložnje da ga je u životu video samo dva puta.

- Nisam sastavljao reprzentaciju Srbije. Evo, sada je u Milanu i opet ne sarađujemo. Mogao je da uzme Ljajića, Nastasića. Jovetića...

- Nije ni jednog, a svi su bili na "Transfermarketu". Što je onda sastavio celu reprezentaciju od mojih igrača?  To se tako potrefilo, ali šta da radim, nisam ja kriv - dodao je Ramadani.

On je dodao i da mu je žao što Mihajlović nije ostao selektor Srbije jer je čuo da od igrača traži disciplinu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Za Srbiju kaže da i pored velikog neuspeha i dalje u svetu fudbala važi za državu iz koje dolaze veliki fudbalski talenti.

Poznato je da Tole i Fali nisu u dobrim odnosima. Karadžić ga je u više navrata prozivao u medijima.

- Rezultati A tima govore o njegovom liku i delu. Ja ga znam još od kada je bio predsednik Partizana. Zvao me je i zamolio da ne odvedem Stevana Jovetića bez obeštećenja. Dobili su osam miliona evra, a imali su još godinu dana ugovor sa Stevanom u tom trenutku - zaključio je fudbalski menadžer.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / izvor:Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    17. oktobar 2015 | 14:30

    Zaboravio si da kazes,da mihajlovic u milanu mora gazdama da polaze racune,dok ste u srbji ti ,on i karadzic mogli da radite sta hocete...

  • Real

    17. oktobar 2015 | 13:39

    Ovde moze kombinacija a u Milanu ne. Zato nema tvojih igraca!

  • шумадинац

    17. oktobar 2015 | 16:03

    Миха би лако пласирао на еуро таман када смо почели да играмо и да личимо на екипу караџић га отера .То је страшно и трагично како тај човек уништава наш фудбал.Сви који познају Миху знају да се њему ники не меша у посао једноставно он је такав човек .,што би реко наш народ не ферма никог два посто ,пара има много а и сад зарађује 4 милиона по години и баш му треба да му менаџери садтављају тим.Него наш народ већ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA