Tole Karadžić: Jermenija pokrenula istragu zbog meča sa Albanijom!

Predesednik FSS je potvrdio da se u Jermeniji vodi istraga povodom navodnog nameštanja utakmice između Jermenije i Albanije

  • 4

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić tvrdi da se utakmice poslednjeg kola kvalifikacija između Jermenije i Albanije nalazi pod istragom vlasti u Jermeniji, prenosi Kurir.

Albanija je slavila na toj utakmici sa 3:0 i time izborila direktan plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine. Nakon uakmice pojavile su se informacije da su iz albanskog tabora potrošili 2 miliona evra na "kupovinu" ove pobede.

>>> Ramadani: Mihajlović je bio najbolji selektor Srbije, ali nisam mu ja sastavljao reprezentaciju!

>>> Rama: Pomogao sam reprezentaciji da ode u Francusku, posle meča sa Srbima (FOTO)

Ukoliko bi ova istraga pokazala da je podmićivanja zaista bilo, UEFA bi morala da najstrože kazni obe selekcije.

- Bio sam u Švajcarskoj, gde je održan sastanak sa predsednicima i generalnim sekretarima nacionalnih saveza, a glavna tema bila je aktuelna situacija u UEFA i FIFA.

- Iskoristio sam priliku i popričao s predstavnicima FS Jermenije, koji su mi rekli da je pokrenuta istraga povodom sumnjivog meča protiv Albanije, ali o tome se nije govorilo na skupu - rekao je Tole za Sport.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Nakon pobede Srbije u Albaniji premijer Srbije je pokrenuo priču o izgradnji nacionalnog stadiona u koji bi trebalo biti uloženo 150 miliona evra.

- Sa predstavnicima UEFA sam takođe pričao o izgradnji novog stadiona u Beogradu i oni su voljni da pomognu. Treba da napravimo projekat, a njihovi stručnjaci će doći da nam pomognu - zaključio je prvi čovek srpskog fudbala.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    17. oktobar 2015 | 13:39

    Nadam se da ce se neko setiti i pokrenuti istragu protiv Teleta !

  • Nele

    17. oktobar 2015 | 13:24

    Ma da, stadioni su problem. Naši godinama loše igraju jer nemaju stadion. Čim se napravi novi stadion za 150 miliona EUR ima da zaigraju kao Brizil. I, neka smanje plate još 10%, da im napravimo taj novi stadion. Bagra lopovska.

  • GATE7

    17. oktobar 2015 | 15:41

    Mislim da bi nam znacio novi stadion,naravno uz sve pratece sadrzaje,fudbal je odavno biznis i obrcu se pare i isplatilo bi se a i mogli bi da opganizujemo svasta nesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA