Kako su se prepucavali Radovci i Delije: Goreo duks splitske torcide! (FOTO)

Navijači Crvene zvezde i Rada imali su svoj šou na tribinama stadiona na Banjici gde su se prozivali preko transparenata i barjaka.

  • 0

Uzbudljivo je bilo na Banjici u subotu popodne. Igrali su Crvena zvezda i Rad, ali su zanimljivu igru igrali i navijači oba kluba na tribinama.

>>>BOOOMBA SA 30 METARA: Pogledajte kako je Grujić pocepao mrežu Rada! (VIDEO)

>>>Zvezdina 10. pobeda u nizu: Grujić bombom načeo Rad, dokrajčili ga Ristić i Katai! (FOTO) (VIDEO)

U jednom trenutku zapaljen je i duks navijača splitske Torcide koji je okačen na ogradu. Navijači Zvezde su ih prozivali za splitsku Torcidu, jer su Radovci ranije bili dobri sa tom navijačkom grupom.

>>>Šta predstavlja novi barjak Delija kojim su provocirali navijače Rada? (FOTO)

Foto: Telegraf/Marko Todorović Foto: Telegraf/Marko Todorović

Navijači Zvezde, popularne Delije su istakle zastvau na kojoj je nacrtana Crvenkapa, čuveni lik iz bajke o vuku. Ispod je ispalo.

- Nije više bila klinka, počela je da se šminka i da želi stvari skupe - istakli su navijači Zvezde čime su hteli da zezaju suparničke navijače.

Naime, među Delijama i Radovcima vlada dugogodišnje rivalstvo, iako su krajem devedesetih ove grupe bile dobrim odnosima, i zajedno su često imale navijačke akcije protiv hrvatskih navijača za vreme bivše SFRJ. Onda je jedan deo

Zvezdinih navijača sve više počeo da se priključuje Junajted Forsima, odnosi su zahladneli, pa je sa strane Delija počela prozivka kojom su navijače Rada zvali crvenkape.

FK Rad - FK Crvena zvezda

Navijači Rada su uzvratili sa svoje strane tako što su istakli transparent u kojem su pomenuli voditelja KCN televizije i kritičara Uprave Zvezde Dejana Anđusa.

- Anđuse sve su to šarlatani - napisali su Radovci..

Foto: Telegraf/Marko Todorović Foto: Telegraf/Marko Todorović

CZ logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA