NULA Intera i Juvea, gol legendarnog napadača Kjeva (36) koji će se prepričavati (VIDEO)

Iskusni Serđo Pelisijer nastavlja da rešeta i u poznim igračkim godinama * Odličan meč Napolija i Fjorentine i pobeda domaćeg tima

  • 0

Serđo Pelisijer je neuništiv!!! Fudbaler koji je u neku ruku obeležio Seriju A u psolednjih 15 godina i čovek čije ime i prezime su bili sinonim za kladioničarski vikend u Republici Srpskoj, postigao je neverovatan pogodak za Kjevo.

Igrao se 77. minut u Đenovi kada je iskusni 36-godišnji napadač izjednačio protiv istoimenog kluba na 2:2, ali Tahcidis u nadoknadi vremena doneo sva tri boda timu za koji Darko Lazović nije nastupao. Ova tri boda Đenove pogotovo dobijaju na snazi ako se zna da su skoro čitavo drugo poluvreme igrali bez isključenog Džemailija.

ON JE LEGENDA SERIJE A: Priča o čoveku koji je postao idol Republike Srpske i protiv Zvezde debitovao u Evropi (VIDEO)

Elem, da se vratimo na Pelisijera...Sjajan centaršut sa desne strane iskoristio je na maestralan način i petom savladao golmana Đenove Matiju Perina.

Napoli i Fjorentina su odigrali fenomenalan meč u kom je domaći tim slavio sa 2:1. Insinje je na samom početku drugog dela pogodio za domaći tim, ali je Hrvat Nikola Kalinić sjajno reagovao u 73. minutu i izjednačio na 1:1. Samo dva minuta kasnije Iguain je postavio konačan rezultat.

Fudbaleri Palerma savladali su u gostima ekipu Bolonje sa 1:0 (1:0), u 8. kolu italijanske serije A. Jedini gol na meču delo je fudbalera gostiju Franka Vaskeza, koji je u 23. minutu posle odličnog pasa Oskara Hiljemarka savladao golmana Mirantea.

Palermo je dva minuta nakon pogotka mogao da duplira vođsto, ali je Alberto Ðilardino glavom pogodio prečku. U nastavku meča Bolonja je u dva navrata mogla do izjednačenja preko Matije Destra i Franka Brience, ali je golman gostiju Sorentino sačuvao mrežu.

Fudbaleri Intera i Juventusa remizirali su 0:0 u "Derbiju Italije" u osmom kolu Serije A. Oba tima su imala po jednu pravu šansu, Marcelo Brozović za Inter, a Sami Kedira za Juventus su pogodili po stativu.

Rezultati:

Roma - Empoli 3:1

Torino - Milan 1:1

Bolonja - Palermo 0:1

(Vaskez 23)

Atalanta - Karpi 3:0

(Pinilja 7, Gomez 43, Čigarini 63 pen)

Frozinone - Sampdorija 2:0

(Paganini 53, Dionisi 55)

Đenova - Kjevo 3:2

(Pavoleti 13, Đakpe 17, Tahcidis 90 - Paloski 1, Pelisije 77)

Verona - Udineze 1:1

(Pacini 41pen - Tero 84)

Napoli - Fjorentina 2:1

(Insinje 46, Iguain 75 - Kalinić 73)

Sasuolo - Lacio 2:1

(Berardi 7 pen, Misiroli 60 - Anderson 67)

Inter - Juventus 0:0

Tabela: Fiorentina 18 bodova, Roma 17, Inter 17, Napoli 15, Sasuolo 15, Lacio 15, Torino 14, Sampdorija i Atalanta po 11, Milan, Palermo po 10 itd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA