Jokić dvocifren u porazu Denvera, nešto slabija partija Bjelice! (FOTO) (VIDEO)

Ekipe u kojima nastupaju srpski košarkaši nadigrane prethodne noći u okviru NBA predsezone

  • 1

Nikola Jokić i Nemanja Bjelica su sa svojim saigračima doživeli poraze u mečevima NBA predsezone - od Denvera je bolja bila Oklahoma 111:98, a Minesotu je nadigrao Memfis 90:68.

Jokić je u dresu Denvera opet bio dvocifren - upisao je 11 poena (5/6 šut iz igre) za 25 minuta na terenu, a u ličnu statistiku dodao je i četiri skoka i jednu asistenciju.

Od srpskog košarkaša su efikasniji bili Erik Krin i Danilo Galinari sa po 16 poena, kao i Emanuel Mudiaj sa 22 poena. Na drugoj strani je najbolji bio Kevin Durent sa 23 poena.

Skromniji učinak imao je Bjelica, ali je igrao i svega 11 minuta. Za to vreme, srpski reprezentativac protiv Memfisa je postigao tri poena, po skok, asistenciju i ukradenu loptu, ali i tri izgubljene lopte.

Generalno su Grizlisi bili mnogo raspoloženiji od Vulvsa, za koje još nije nastupio Nikola Peković, jer je jedini dvocifreni bio Dieng sa 12 poena.

Na drugoj strani su briljrali: Kortni Li sa 18 poena, Toni Alen 13, Mark Gasol i Majk Konli sa po 12, i Ras Smit sa deset poena.

U noći između nedelje i ponedeljka igrao je i San Antonio, a učinak Bobana Marjanovića možete pogledati >>> OVDE.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA