Perić pozvao 17 rukometaša na pripreme za Superkup

Taj turnir igra se u okviru EHF nedelje, a u sklopu je priprema nacionalnih timova za prvenstvo Evrope

  • 0

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić pozvao je 17 igrača na pripreme za učešće na Superkupu početkom novembra u Nemačkoj.

Taj turnir igra se u okviru EHF nedelje, a u sklopu je priprema nacionalnih timova za prvenstvo Evrope, koje će u januaru sledeće godine biti održano u Poljskoj.

Na Perićevom spisku su Miroslav Kocić, Dragan Marjanac, Obrad Ivezić, Ivan Nikčević, Nemanja Ilić, Rastko Stojković, Mijajlo Marsenić, Momir Rnić, Ilija Abutović, Žarko Šešum, Uroš Elezović, Davor Čutura, Nemanja Mladenović, Marko Vujin, Nemanja Zelenović, Darko Ðukić i Strahinja Stanković.

Rezerve su Dejan Milosavljević, Filip Marjanović, Bogdan Radivojević, Miloš Orbović, Petar Ðorđić, Davor Basarić i Luka Mitrović, a Draško Nenadić i Nenad Vučković nisu u kombinaciji za predstojeću akciju zbog povreda.

Prvu utakmicu na Superkupu rukometaši Srbije odigraće 6. novembra u Flensburgu protiv Slovenije, a potom slede dueli sa domaćinom Nemačkom 7. novembra u Hamburgu i sa Brazilom 8. novembra u Kilu.

Na prvenstvu Evrope Srbija će igrati u A grupi sa Poljskom, Francuskom i Makedonijom.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA