Fudbaler Čuke sanja stative i prečke posle het-trika: Samo da postignem prvi sledeći...

Golgeterski post Andrije Pavlovića traje od 4. kola Super lige

  • 0

Andrija Pavlović je fudbaler koji je svakako obeležio početak sezone u redovima Čukaričkog, a za to su zaslužni het-trik protiv Vojvodine u Novom Sadu, na otvaranju šampionata,  i pobedonosni gol protiv OFK Beograda u 4. kolu.

Činilo se tada da neće imati ko da ga zaustavi, ali je napadač Brđana jednostavno dobrano usporio. Tačnije, usporile su ga i stative i prečke koje je pogađao u nastavku sezone.

- Počelo je na najbolji mogući način za mene, što mi je pružilo mnogo motiva da ovu sezonu odigram najbolje do sada. Znate i sami da je izuzetno bitan faktor u fudbalu sreća. Možda mi baš malo sreće nedostaje da svoju dobru igru u polju krunišem golom. Ali kvalitetno radim svaki dan tako da mislim da če se situacija okrenuti i da če biti mnogo golova, samo da postignem prvi sledeći - rekao je Andrija za klupski sajt.

Foto: FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Novu priliku za ostvarenje želje imaće u narednih 10-ak dana. protiv Spartaka i Vojvodine u prvenstvu i Mokre Gore u Kupu Srbije.

- Igramo u poslednje vreme baš dobro, tu formu moramo i da zadržimo. Sigurno da je sa novim šefom došla i nova energija, što se vidi na treninzima i na utakmicama. Igramo svako za svakoga i u takvim situacija rezultat teško da može da izostane. Taj mini ciklus utakmica koji nam dolazi u narednih desetak dana je veoma značajan - rekao je Pavlović i nastavio:

- Pobedama u naredna dva meča kod kuće možemo da se probližimo drugom mestu u prvenstvu. A kup je takmičenje koje smo prošle godine osvojili i u kome planiramo da igramo značajnu ulogu i ove godine, što nam ne daje za pravo da se opustimo bez obzira što smo u ulozi favorita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA