Ko to tamo zviždi himni Lige šampiona? (VIDEO)

Zbog neprimerenog ponašanja na tapetu UEFA naći će se Mančester siti i Dinamo iz Kijeva

  • 0

Zbog zviždanja himni Lige Šampiona na utakmici protiv Sevilje evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak protiv Mančester Sitija. Slučaj je prijavio delegat utakmice Islanđanin Geir Torstelnson, a odluku UEFA će doneti 19. novembra.

Navijači Sitija reaguju na ovaj način već drugu sezonu zaredom, jer je UEFA izrekla kaznu klubu zbog kršenja finansijskog fer-pleja, koja je u međuvremenu istekla.

>>> MALO GOLOVA U LIGI ŠAMPIONA: Nula Reala i PSŽ-a, De Brujne spasio Siti! (VIDEO)

Utakmica na Etihadu završena je pobedom Sitija od 2:1, a odlučujući gol postigao je Kevin de Brujne u nadoknadi sudijskog vremena.

NA UDARU I DINAMO

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je disciplinski postupak i protiv kijevskog Dinama zbog rasističkog ponašanja navijača na meču protiv Čelsija u Ligi šampiona.

Navijači ukrajinskog tima napali su na tribinama četvoricu tamnoputih navijača, ali za sada nije poznato da li ima povređenih.

Konačnu odluku disciplinska komisija UEFA doneće 27. oktobra, a pored toga Dinamo bi kaznu mogao očekuje i zato što su stepenice na tribinama bile blokirane.

Iz istih razloga Dinamo je kažnjen prošle sezone, zbog čega je morao jedan meč da igra pred deliminično zatvorenim stadionom.

Utakmica H grupe Lige šampiona između Dinama i Čelsija završena je 0:0.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA