ZAGORČIĆ OTIŠAO: Kosanović preuzima Vojvodinu, u klub ulazi i bivši igrač Zvezde (VIDEO)

Voša ostala bez trenera, novi sportski direktor Lala trebalo bi da bude Saša Drakulić

  • 4

Derbi protiv Crvene zvezde na Marakani je bio poslednji meč Zlatomira Zagorčića na klupi Vojvodine.

Trener Lala je samo par dana ranije, na sednici UO, dobio ultimatum da mora da pobedi u naredna dva meča (Zvezda, Voždovac), a s obzirom na to da je Voša poražena 3:0 u Beogradu, Zagorčić je spakovao kofere.

Kako Telegraf nezvanično saznaje, na njegovo mesto će doći Milan Kosanović, koordinator mlađih selekcija Novosađana, a pomagaće mu Goran Šaula koji je trenutno preuzeo brigu o prvom timu

>>> SRNIĆ DEMOLIRAO VOJVODINU: Het-trikom doneo Zvezdi novu pobedu! (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Danas ili sutra, možda već i večeras ću razgovarati sa članovima uprave o mom statusu. Pre dva dana smo imali razgovor, gde je rečeno da je obaveza da se u naredna dva meča osvoje šest bodova - potvrdio je Zagorčić posle meča sa Zvezdom.

Nedugo zatim oglasila se i Vojvodina.

- Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da se zahvali Zlatomiru Zagorčiću i Zoltanu Sabou na svemu što su uradili za klub u prethodnom periodu, a posebno na rezultatima i igri koju je naš tim prikazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tokom kojih smo ostvarili i istorijsku pobedu nad Sampdorijom u Torinu i time zaslužili pohvale čitave fudbalske Srbije. Ipak, rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim je postignuta zajednička saglasnost da su određene promene neophodne - stoji u saopštenju.

Promena trenera neće biti jedina novina u redovima Novosađana. Prema nezvaničnoj informaciji, do koje je došao Telegraf, Vojvodina će najverovatnije promeniti i sportskog direktora. Umesto Ljubiše Dunđerskog u klub bi trebalo da dođe Saša Drakulić.

Drakulić je na fudbalsku mapu kročio u dresu Crvene zvezde, za koju je igrao u sezoni 1993/94. Potom je otišao u Južnu Koreju gde je postao jedan od najboljih fudbalera u istoriji te zemlje. U Vošu se vratio 2005. godine, ali se kratko zadržao. Usledila je pozajmica u ČSK i sezona u Mladosti iz Apatina.

Vrtaio se u Vojvodinu 2007. godine, ali ga je tadašnji predsednik kluba Ratko Butorović odstranio iz kluba jer se povredio na malom fudbalu, iako nije dobio dozvolu kluba da isti igra.

(M. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Palidrvce77

    22. oktobar 2015 | 20:47

    Sa Kosanovicem je Prva liga Srbije mnogo bliza...

  • Crash

    22. oktobar 2015 | 22:50

    Da su pametni pa da uzmu Lalata...

  • luka

    22. oktobar 2015 | 18:46

    Kolko mi je drago sto im ne ide.kad su dobili ne ugranju sampdoriju mislili su da su real madrid

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA