Bivši igrač Partizana promašio gol protiv Dortmunda sa DVA metra (VIDEO)

Neverovatan promašaj Voje Stankovića protiv Milionera

  • 1

Tri fenomenalne šanse promašili su fudbaleri Gabale protiv Borusije iz Dortmunda i na kraju izgubili rezultatom 3:1, u okviru trećeg kola Lige Evrope.

Jedna, možda i najbolja, otišla je u nepovrat krajem prvog poluvrmeena kada je bivši štoper Partizana Vojislav Stanković sa dva metra šutira preko gola (3:18 na videu). U tom momentu Dortmund je vodio sa 2:0.

Situacija sa fudbalerom Dortmunda je dokaz da politika ubija sport

Na kraju, pobeda Nemaca za koje je het-trik postigao Pjer Obamejang.  Dodo je bio strelac za domaći tim u 93. minutu. Milioneri su prvi na tabeli grupe C sa sedam bodova, dok su Azerbejdžanci ostali zakucani za dno sa samo jednim osvojenim bodom.

Vredi pomenuti i to da je Boruisija bila lišena pomoći Henrika Mkitarijana jer je Jermen. Naime, njemu nisu dali da uđe u Azerbejdžan zbog poznate netreperljivosti između dve zemlje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • butcherboy

    23. oktobar 2015 | 09:45

    ako je bio 2 metra od peterca kako mogu da budu 2 metra??? pre će biti 7 metara, glavom na jak centaršut vidjao sam mnogo, mnogo gore promašaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA