Hoće li ona podići Zvezdu? Seks bomba novog košarkaša crveno-belih stiže u Beograd (FOTO)

Devojka novog košarkaša Zvezde i te kako atraktivno izgleda i trebalo bi je uskoro očekivati na mečevima crveno-belih

  • 2

Navijači Crvene zvezde su se obradovali kada su čuli da će Kvinsi Miler pojačati tim Dejana Radonjića, ali verujemo da će im američki košarkaš biti draži kada vide ko će dolaziti u Beograd kako bi gledao mečeve crveno-belih.

U pitanju je Ejlija Peti, top model koja je svoju slavu stekla atraktivnim fotografijama na društvenim mrežama. Veliki broj pratilaca ima na Tviteru i Instagramu, kao i na Vajnu.

>>> Boriša zakucavao i lupao banane u Madridu: Zvezda jeste izgubila od Reala, ali je dobila Simanića (VIDEO)

Mali broj informacija može se naći o Ejliji, koja voli da je zovu Lea. Živela je sa bratom u Čikagu, a na jednom blogu je istakla da je ostala bez oba roditelja.

Ako je verovati onome što se pominje na američkim forumima, Ejlija je dovođena u vezu sa nekolicinom košarkaša koji igraju u NBA,  a članovi tog istog foruma nisu imali lepo mišljenje o njenoj najboljoj drugarici.

Na njenoj zvaničnoj stranici (Gugl +), putem koje prati Lebrona Džejmsa, može se pročitati zanimljiva poruka upućena devojkama.

- Moja poruka na ovom nalogu nije samo da pokazujem fotografije, nego da pokažem mladim ženama (14+) kako da dobiju samopouzdanje, a ne postanu kurve - napisala je Ejlija.

Pogledajte Ejlijine fotografije zbog kojih ima toliki broj pratilaca:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA